Opskrift på jordbær-rabarbermuffins

Rabarbermuffins

Opskrift på jordbær-rabarbermuffins

Rabarbermuffins

Denne opskrift giver de lækreste, smagfulde rabarbermuffins med sprød overflade og svampet midte. Det er noget nær det bedste jeg har smagt.

  • Forberedelse20 min
  • Tilberedningstid20 min
  • Samlet tid40 min
  • Antal12 stk
  • KØKKEN
    • Dansk
  • VELEGNET SOM

Ingredienser

  • 300 g rabarber
  • 100 g frosne jordbær
  • ½ spsk vanillesukker
  • 100 g sukker
  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 150 g blødt smør
  • ½ dl creme fraiche eller andet surmælksprodukt
  • 50 g havregryn
  • 300 g hvedemel
  • 1 spsk bagepulver
  • 1 nip salt

Pynt

  • Smeltet hvid chokolade

Sådan gør du

1

Skær rabarber i mindre stykker og put dem i en gryde sammen med jordbær, vaniljesukker og sukker.

Lad det simre i ca. 10-15 minutter.

Imens det simre, pisker du æg og sukker sammen i en skål, indtil det er hvidt og luftigt.

Tilsæt smør, creme fraiche, havregryn, mel, bagepulver og salt og rør godt rundt.

Til sidst vender du rabarberkompotten i dejen.

Fordel dejen i 12 muffinsforme.

Bages ved 175 grader varmluft i ca, 20 minutter.

Pynt evt. med hvid chokolade, når de er kølet af.





Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *