Opskrift på rustikt koldskålsbrød

Koldskålsbrød

Koldskålsbrød

Det skal du bruge:

7 dl koldskål
25 g gær
700 g Tipo 00 hvedemel
300 g durummel
3 tsk salt

Sådan gør du:

Opløs gæren i ca. 1 dl koldskål.

Tilsæt resten af koldskålen.

Tilsæt mel og salt og ælt sammen.

Dejen skal æltes rigtig grundigt for at få det bedste resultat. Gerne i et kvarter, så dejen bliver rigtig elastisk.

Lad dejen hæve mindst et par timer i køleskab og gerne natten over.

Når den er hævet, deler du dejen i 3 stykker og former nogle brød.

Brødene efterhæves et lunt sted i en times tid.

Bages ved 220 grader i 35 minutter.

Koldskålsbrød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *