Det er græskarsæson, så hvorfor ikke lave en pumpkin cake.

Pumpkin cake

Jeg er gået igang med at forsøge mig med alle mulige græskaropskrifter, som kan serveres både til halloween og Thanksgiving, og selvfølgelig også til hverdag. For nylig lavede jeg nogle pumpkin pie minies, som kommer her på bloggen en af dagene. Jeg havde noget græskarpuré i overskud, så jeg fik fremtryllet denne ovenud lækre pumpkin cake. Mums, hvor smager den godt. Den er så perfekt krydret, blød og saftig at hver mundfuld er himmelsk.

Se hvordan du laver græskarpuré LIGE HER. Du kan også bare bruge den indmad du skraber ud, hvis du laver en græskarlygte,

Pumpkin cake

Det skal du bruge:

Pumpkin cake

200 g græskarpuré
200 g sukker
1 dl olie
2 æg
125 g mel
1 tsk natron
1/2 tsk kanel
1/2 tsk ingefær
1/2 tsk muskatnød
1 nip salt

Frosting

100 g naturel flødeost
50 g blødt smør
1 tsk vaniljesukker
Ca. 200 g. flormelis

Sådan gør du:

Pumpkin cake

Bland mel, natron, kanel, ingefær, muskatnød og salt sammen i en skål

Rør græskarpuré, sukker og olie sammen i en anden skål.

Tilsæt æg og pisk det hele sammen.

Hæld de tørre ingredienser i skålen og rør det hele sammen til en smidig dej.

Hæld dejen i en smurt brødform.

Bages ved 175 grader i ca. 45 minutter

Kagen kan sagtens laves i en bradepande, hvis du vil have en større og fladere kage. Så reducerer du bare bagetiden. Brug en kødnål eller lignenede til at stikke ind i kagen. Hvis dejen hænger på, skal kagen have lidt længere tid.

Lad kagen køle helt af inden du kommer frosting på.

Frosting

Pisk flødeost, smør og vaniljesukker sammen til det er lyst og luftigt.

Tilsæt flormelis lidt ad gangen, mens du pisker, indtil du har en god konsistens.

Fordel på den afkølede kage.

Pumpkin cake

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.