4 måneders telt-tur i Australien

Mit navn er Alice og sammen med min mand Brian har vi lavet rejsebloggen, A World Of Experiences. Vi elsker at læse om andres rejseoplevelser og lade os inspirere til nye eventyr, så vi håber at vores blog også vil inspirere andre til eventyr. Vi har 2 børn, Magne på 5 og Saga på 3, som allerede har været vidt omkring i verdenen. Magne har besøgt 18 lande og Saga har været i 16. Når vi rejser i Europa pakker vi gerne teltet i bilen, og vi elsker den frihed det giver. Du finder os på aworldofexperiences.net

For 1 år siden tog vi beslutningen om at tage 4 måneder ud af kalenderen. 4 måneder hvor vi skal være familie på fuld tid. Vi elsker at rejse, derfor skulle vi selvfølgelig ud på eventyr. Vi var hurtig enige om at en rundrejse i Australien var det helt perfekte for vores familie. Det sidste år har vi derfor brugt på at læse, lave lister, beregne ruten, spare op osv. Børnene har fulgt interesserede med, når vi har set youtube videoer eller billeder fra Australien. For selvom vi gerne vil kunne tage det lidt som det kommer, synes vi at det har været nødvendigt med en nogenlunde tidsplan. Vi håber at planen kan være med til ikke at komme til at stresse over tiden, fordi vi har en god ide om hvor lang tid det tager.

Australien i telt

Hvorfor telt?

Vi startede faktisk med, at planlægge turen i campervan. Men både udgifterne og begrænsningerne i hvor vi måtte/kunne kører var ikke det rigtige for os. Så vi besluttede os for at købe en firhjulstrækker og et telt. Vi har haft rigtig mange overvejelser omkring at købe. Kan vi sælge igen? Og hvad gør vi hvis bilen går i stykker? Heldigvis er der flere gode forums for familier der rejser rundt i Australien, og her har vi fået virkelig meget hjælp. Vi har også været så heldige at komme i kontakt, gennem nogle vener, med en mekaniker i Melbourne, der vil hjælpe os med køb og evt. salg af bilen.

Er i ikke bange for edderkopper og andre kryb?

Det er det spørgsmål vi oftest får, når vi fortæller, at vi skal rejse i telt. Og ja vi har tænkt meget på dem, specielt mig som er virkelig bange for edderkopper, men vi oplever normalt ikke at der kommer kryb ind i teltet, så hvorfor skulle det ske i Australien. Men vi gør os nok ekstra umage med at få lukket teltet godt af, vi behøver jo ikke tage nogen chancer.

Vi har valgt at købe et telt dernede, da det var den løsning der lige passede os bedst. Vi har set rigtig mange youtube videoer, for at finde det helt rigtige telt. De krav vi har haft til teltet er at det skal være hurtigt at slå op og at der skal være et opholdsrum og et soverum. Vi regner ikke med at vi kommer til at bruge en hel masse tid i teltet, men det er rart at have plads til tøjet og skoene inde i teltet. Så efter lang tids søgning er valget faldet på et Coleman Instant Up 10, som opfylder alle de krav vi har.

Fordi vi har været i gang med planlægningen så længe, har børnene haft lidt svært ved at finde ud af hvornår vi egentlig skal afsted. Magne har derfor fået en kalender hvor han hver morgen sætter et kryds, og kan se at vi hele tiden kommer tættere på målet. Vi glæder os alle til at kalenderen siger den 1. februar så vi kan komme afsted.

Familien Klindt – aworldofexpiriences.net

1 kommentar til “4 måneders telt-tur i Australien”

  1. Pingback: Tirsdagstanker #8 - Helt op til månen

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen