Anbefaling: Rosenborg slot

Rosenborg Slot

Da Eva havde fødselsdag, havde vi lovet hende en fridag, hvor vi ville lave noget specielt efter hendes ønske, så hun valgte en tur i biografen med mor og daddy. Desværre blev fridagen til en sygedag og biografturen må vente til en anden god gang.

Som kompensation holdt Eva og jeg en fridag i dag i stedet for. Eva ville gerne dele ud i børnehaven, se et slot og spise på restaurant, så vi lavede en fin chokoladekage til børnehaven og tog bagefter til Rosenborg Slot og ud at spise frokost på restaurant.

Chokoladekage

Vi havde en dejlig hyggedag sammen og her er Evas anbefaling af besøget på Rosenborg slot.

Evas anbefaling

“Jeg holdt fridag med min mor i dag og vi var inde på et stort slot. Man skal betale for at komme derind, men prinsesser er gratis. Damen troede jeg var en prinsesse, selvom jeg ikke havde krone på. Prinsesser har da krone på, ik? Der boede ikke nogen prinsesser på slottet.

Rosenborg Slot

Jeg så krystalhalskæder og en krone og køkken og en spisesal og en balsal og et toilet, men uden en håndvask. Det var meget mærkeligt, for så kan kongen ikke vaske hænder. Toilettet var bare et bræt. Godt det ikke er vores toilet.

Rosenborg Slot

Nede i kælderen så vi smykker og krystal og Jesus der hang på et kors. Hvorfor skulle han egentlig hænge på både hænder og fødderne? Ligesom sine venner. Skulle vennerne også det?

Det bedste rum var toilettet. Jeg kunne godt lide balsalen og toiletrummet. Men det var mest sjovt at se toiletrummet og ved du hvad, vi gik jo derind to gange.

Det værste var, da vi var udenfor. Jeg kunne ikke lide at være udenfor. Det var koldt og der var vagter med store skydere. Jeg var lidt bange for vagterne.

Rosenborg Slot

Hvis mine venner spørger, så siger jeg, at de skal aldrig gå derover. Jeg kan ikke lide når vagterne går rundt og jeg er bange for dem. Der er lidt farligt på slottet. Jeg ville gerne derhen igen sammen med daddy. Jeg ville gerne se dem der spiller musik tættere på.

Jeg har været inde på et slot, man ikke må gå ind på. Det var Dronning Margrethes slot og så så jeg vagterne og jeg var fuldstændig bange og så gemte jeg mig bag ved de voksne”

Inden vi gik fra slottet, var vi lige inde i museumsbutikken, hvor Eva (af alle de souvenirs hun kunne vælge mellem) valgte et billede af en konge og dronning, fordi dronningen er så smuk at se på.

2 kommentarer til “Anbefaling: Rosenborg slot”

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen