Børnenes maddag

Mine børn har været med i madlavningen siden de var små babyer. I starten sad de i en baby snug stol på køkkenbordet, med en grydeske i hånden, som de kunne kaste lidt rundt med. Da de blev lidt større og kunne stå sikkert på en skammel, har de været med til at vaske grøntsager, piske æg, ælte dej, skylle ris og skære blødere ting ud til aftensmaden med en børnekniv.

Nu er vi så langt at Eva har en ugentlig maddag, hvor hun helt selv laver lækker aftensmad til familien ud fra en nem opskrift. Hun elsker det og er så stolt, når hun servere mad. Jeg elsker det fordi det giver os kvalitetstid, mens vi står i køkkenet.

[left][/left]

[right][/right]

[left]Eva er 7 år og virkelig god til at eksperimentere i køkkenet og finder tit på sine egne opskrifter. Nogle er mere heldige end andre, men jeg er vild med at hun prøver sig frem og lærer af det.[/left]

[right]Lea er 5 år og står tit tidligt op sammen med daddy i weekenderne, så hun kan være med til at lave pancakes til morgenmad. Selvom hun ‘kun’ har rørt dejen sammen så er hun så stolt af resultatet og føler at hun ene og alene har sørget for morgenmad til familien.[/right]

På disse sider giver jeg en masse gode råd til hvordan du får dine børn interesseret i madlavning og råvarer, hvordan de bliver mere madmodige og hvordan du nemmest kommer rundt om det hele. Jeg deler en masse af de opskrifter, som mine børn selv har været i køkkenet og lave, så du også kan tage dit barn med.

Du er velkommen til at være med i min

facebookgruppe Børnenes maddag,

hvor du kan lade dig inspirere af andre børns udfoldelser i køkkenet

og selv dele billeder, når dit barn har lavet mad.

Rigtig god fornøjelse

Vil du gerne lave mad sammen med dine børn?

Få gode råd til de små kokke, mine bedste tips til at få madmodige børn samt nemme og inspirerende opskrifter direkte i din indbakke.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg straks mine egne børns yndlingsopskrifter.

Jeg lover at jeg ikke spammer dig. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst Powered by ConvertKit
Scroll til toppen