De mest populære opskrifter i 2020

2020 har været et mærkeligt år! Altså ude i det virkelige liv. Hvad må vi og hvad må vi nu ikke. Vi må altid lave mad. Heldigvis. Og efter en dejlig julepause, er det blevet tid til at se tilbage på de mest populære opskrifter i 2020. 

Se også: De mest populære opskrifter i 2019

Ligesom sidste år, har jeg valgt de allermest populære opskrifter fordelt på måneder. Jeg håber du har lyst til at se med. Måske falder du over en opskrift du ikke havde opdaget før. 

Januar

Loaded potato skins

Loaded potato skins

Hvis man er vild med fingermad, så vil man helt sikkert være vild med de her super sprøde kartofler med chaddarost og bacon. En hapser der smager så fuglene synger.

Se opskrift

Februar

Italienske kødboller

Italienske kødboller

Jeg kan godt forstå, at de her italienske kødboller blev et hit. De er fyldt med smagen af italien og er så lækre til en god gang spaghetti med tomatsovs.

Se opskrift

Marts

Luksus tunmousse

Luksus tunmousse

Tunmousse og tunsalat er en af mine yndlingsretter til frokost eller forret. Her er luksusudgaven med kapers og rejer, som var bloggens mest populære opskrift i marts.

Se opskrift

April

Farvede æg

Farvede æg

Påsken faldt i en tid med hjemmeskole, hjemmepasning og hjemmearbejde, og selv om der ikke blev holdt mange påskefrokoster, har rigtig mange brugt tiden på at hygge med at farve æg.

Se opskrift

Maj

Kyllingehjerter i flødesovs

Kyllingehjerter i flødesovs

Jeg er stadig overrasket over at min opskrift på kyllingehjerter blev (og fortsat er) så populær. Altså, den smager fantastisk og vi er selv vilde med det, så jeg er kun glad for at andre også kan lide den.

Se opskrift

Juni

Rabarberkage med marcipan

Rabarberkage med marcipan

Forårets absolutte kagehit var min rabarberkage med marcipan. Den smager fantastisk har har en dejlig sprød overflade af perlesukker og hakkede nødder.

Se opskrift

Juli

Nutellasneglekage

Nutellasneglekage

Kanelremoncen blev skiftet ud med nutella, da mine børn og jeg besluttede os for at prøve med en nutellasneglekage. Den blev vi glade for. Og det gjorde I også.

Se opskrift

August

Pirogger med skinke og ost

Pirogger med skinke og ost

Også i år var der stor søgning på madpakkefavoritter i august, da skolebørnene startede i skole efter sommerferien. Jeg håber, at der er mange børn som er blevet lige så glade for piroggerne som mine børn.

Se opskrift

September

Grillede artiskokker

Grillede artiskokker

I september var jeg med i en serie for madbloggere, der handlede om årstidens grøntsager. Jeg lavede min egen favorit; grillede artiskokker.

Se opskrift

Oktober

Halloweenkage: Zombie indvolde

Halloweenkage: Zombie indvolde

Igen i år var denne (u)lækre kage det største hit på bloggen op til halloween. Tro mig; den smager langt bedre end den ser ud. Prøv selv!

Se opskrift

November

Mexipasta

Mexipasta

Vores mexipasta er et kæmpe børnehit. Alt det lækre fra det mexikanske køkken blandet med pasta. Det er lige noget børnene kan lide.

Se opskrift

December

Pavlova

Pavlova

Pavlova er en af mine yndlingsdesserter. En bund af sød og sprød marengs, toppet med flødeskum og dejlig frugt. Det bliver næsten ikke bedre. Og så er det alle tiders nytårsdessert.

Se opskrift
Del på twitter
Twitter
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print

xoxo Malene

Børnenes-maddag-nyhedsbrev

Vil du gerne lave mad sammen med dine børn?

Få gode råd til de små kokke, mine bedste tips til at få madmodige børn samt nemme og inspirerende opskrifter direkte i din indbakke.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg straks mine egne børns yndlingsopskrifter.

Jeg lover at jeg ikke spammer dig. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen