Camilla Wandahl er forfatter, blogger og mor til to drenge. Camilla skriver børnebøger om den svære brydningstid mellem barn og voksen og holder foredrag og skrivekurser for børn og voksne. Derudover blogger hun for kvinder, der drømmer om at udleve deres passion uden at gå på kompromis med familielivet på Fabelmor.dk

Camilla Wandahl passion
Fotograf: Mariangela Raponi

Her kommer Camilla med sine bedste grunde til at du skal finde din passion:

Har du en drøm, som du rigtig godt kunne tænke dig at udleve? Noget, der får dit hjerte til at hamre og som giver dig en lille smule gåsehud, når du tænker på det?

Okay, så overdrevet behøver det måske heller ikke at være, men du forstår nok pointen!

Min egen passion er at skrive og at motivere andre til at følge deres drømme (det er vel egentlig to passioner?). Og derfor vil jeg her komme med 3 grunde til, hvordan du kan udleve din passion:

  1. Du bliver glad af at dyrke din passion

Når du dyrker din passion, så føler du dig glad og i live. Det gør du selvfølgelig også, når du laver andre ting, men hvis du har en drøm eller en interesse, så vil det give dig en masse energi at bruge mere tid på det.

Hvis din passion handler om at dyrke motion, vil det endda være win win fordi motionen jo gør, at der bliver frigivet en masse gode glædes-hormoner i kroppen.

Men også hvis din passion fx er at skrive, kan du blive gladere af at bruge bare 20 minutter på den. For hvis det lykkes dig at komme i tilstanden flow i disse tyve minutter, så kan det faktisk også give dig lykke-følelse i kroppen!

  1. Du holder op med at spilde din tid

Altså, det er jo ikke fordi jeg påstår, at du spilder din tid. Men alligevel … har du nogensinde overvejet, hvor lang tid du rent faktisk bruger på Facebook? Alt det der ventetid og mellemtiden og dovne-tiden?

For ikke at tale om TV-serier du ikke engang synes er gode?

Altså det er jo ikke fordi du aldrig mere skal bruge Facebook, og du må også gerne se dine yndlings TV-serier. Men husk at den tid du bruger på det, kunne du også have brugt på at dyrke din passion. Og det ville måske have givet dig større glæde?

  1. Du føler faktisk, at du får noget ud af din tid

Det hænger lidt sammen med ovenstående. Men kender du det, at ungerne endelig sover (samtidig!) og pludselig havde du faktisk 2 timer (hvornår har man lige det som mor?) og så endte du med at sidde foran computeren på facebook og surfe lidt rundt …

Gå i gang med det du drømmer om! Find symaskinen frem! Lav budget for den rejse du vil på! Skriv første kapitel af din bog!

Og hvad så, at du ikke ved, om du får 20 min. eller 2 timer? Så længe du kommer i gang, kan du fortsætte senere!

Jeg håber, at du er blevet motiveret til at følge din egen passion. Hvis du stadig er lidt i tvivl om, hvad din passion egentlig er, kan du læse dette indlæg: http://fabelmor.dk/saadan-finder-du-din-passion-og-hvordan-jeg-faktisk-kom-til-at-leve-af-min-passion-paa-3-aar/

Og hvis du gerne vil have endnu flere tips til at udleve din passion, kan du læse dette indlæg: http://fabelmor.dk/3-tips-udleve-din-passion-faa-mere-frihed/

Og hvis du ligesom jeg drømmer om at leve af din passion (jeg lever af at skrive børnebøger) kan du læse dette indlæg: http://fabelmor.dk/3-maader-leve-din-passion/

Camillas hjemmeside: http://www.camillawandahl.dk

Camillas blog: http://www.fabelmor.dk

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.