Det glæder jeg mig til i februar

Det glæder jeg mig til

Dette indlæg er næsten en kopi af januar måneds ‘Det glæder jeg mig til…’ Vi er nemlig ikke kommet i gang med renoveringen af vores hus endnu, så nu glæder jeg mig om muligt endnu mere til at få startet op (og blive færdig!).

Af samme grund er vi ikke kommet på ferie endnu. Planen var, at vi ville tage lidt væk, mens renoveringen stod på. Men vi kan nå det endnu og jeg håber stadig på en lille getaway til de varme lande i februar.

I sidste måned fortalte jeg også, at jeg glædede mig til noget snevejr. Det kom aldrig og nu kan det egentlig være lige meget. Nu må det gerne vente til næste vinter, helst i december og helst lige op til jul.

Fastelavn

Og så er det fastelavn i februar. Jeg glæder mig til at lave fastelavnsris med pigerne, bage fastelavnsboller og tage til fastelavnsfest. Det er så magisk for pigerne, det med at klæde sig ud og blive til noget helt andet. Lea har holdt ret godt fast i, at hun vil være pirat, mens Eva skifter mellem Klokkeblomst, edderkop og papegøje hvert andet øjeblik. Jeg ville ønske, at jeg havde tid til at lave kostumer, men med den forestående renovering, så prøver jeg at holde alle kreative projekter på et minimum.

Det allerstørste der sker i februar, er Leas fødselsdag. Hun bliver tre år og er endelig ved at indse, at hun ikke kan være lille for evigt. I hvert fald oplyser hun ofte, at hun er en stor pige. 5 minutter senere efterfulgt af “Men moar, jeg er jo bare lille”. Hun skal snart af med sut, ble og middagslur og så er tumlingestadiet for alvor overstået. Det ville være fint med mig, hvis vi kunne sætte tiden i stå og lade hende være lille for altid.

Lea

På søndag holder vi en fælles fødselsdag for pigerne og alle deres venner i legeland. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Vi har lejet et lokale i legeland med fe-tema og nu er jeg gået i tænkeboks mht. hvilken kage jeg skal servere.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen