Det glæder jeg mig til i januar

Der var engang hvor jeg nærmest hadede januar måned. Jeg synes, at den var så grå og trist. Alt det smukke fra julen var overstået, dagene var alt for korte og der var meget længe til forår. Sådan har jeg det ikke mere. Januar er nemlig måneden, hvor jeg for første gang kunne kalde mig selv for mor.

035

Så i år glæder jeg mig til at fejre Evas 5 års fødselsdag (og min egen 5 års mordag). Det er total kliche, men hold da op hvor går tiden stærkt. Virkelig! Jeg kan godt blive en smule melankolsk omkring pigernes fødselsdag. Tænk sig hvor meget der er sket med de børn, siden de lå småbitte og hjælpeløse i mine arme.

Normalt holder vi stor temafest til pigernes fødselsdag, men sådan bliver det desværre ikke i år. Vi starter nemlig renoveringen af stueetagen i vores hus i januar. Endnu en ting at glæde sig til! I virkeligheden glæder jeg mig nok mest til om et par måneder, når det hele er overstået og vi er kommet på plads. Det glæder jeg mig til gengæld VIRKELIG meget til. Vi skal have nye gulve i hele stueetagen, som består af entre, stue og køkken. Der er også et badeværelse, men det springer vi over i denne omgang. Det hele bliver forhåbentligt rigtig lækkert, men jeg glæder mig allermest til mit nye køkken. Ok, VORES nye køkken. Men mest mit.

I den forbindelse, er det jo oplagt at shoppe en masse nyt køkkenudstyr på udsalg. Det glæder jeg mig også til i januar. Ja, udsalget er jo allerede startet, men der er stadig mulighed for at gøre godt kup.

Vi har heldigvis en stor første sal i huset, men der vil nok være perioder under renoveringen, hvor det ikke er så hyggeligt at være her. Derfor regner vi med at tage på ferie til en kanarisk ø. Vi var på Tenerife sidste vinter og Eva bliver ved med at spørge, hvornår vi skal tilbage til de varme lande, så det er jo oplagt at gøre i januar. Vi har snakket om Gran Canaria, så hvis der er nogen, der har gode tips i den forbindelse, så del endelig.

dsc03478

Jeg glæder mig også til det snevejr, som forhåbentlig kommer i januar. Jeg synes sne er smukt og fredfyldt og det er sjovt at bygge snemænd og lave sneengle med børnene.

Hvad glæder du dig mest til i januar?

januar

GemGem

Vil du gerne lave mad sammen med dine børn?

Få gode råd til de små kokke, mine bedste tips til at få madmodige børn samt nemme og inspirerende opskrifter direkte i din indbakke.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg straks mine egne børns yndlingsopskrifter.

Jeg lover at jeg ikke spammer dig. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst Powered by ConvertKit

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen