Det glæder jeg mig til i juli

I juli bliver vejret godt. Det gør det bare!

Glæder

I juli holder vi nemlig ferie og vi rejser ikke til sydens sol og varme i år. Vi er ved at spare både penge og ferietid til vores næste store rejse, som går til Australien. I stedet tager vi en tur til Sverige, hvor vi har lånt en lille ødegård. Det er første gang vi skal prøve at holde ferie på den måde. Og vi glæder os rigtig meget. Forhåbentlig bliver det ligeså idyllisk, som det ser ud inde i mit hoved. Ihvertfald har vi planer om at pakke bilen med spil, puslespil, bøger og ingredienser til s’mores og snobrød.

Juli

Ferien byder også på en tur til Jylland på campingplads. Inklusive en tur i Legoland. Vi var i Legoland for to år siden og det er alletiders underholdning. Vi havde alle sammen en fest i hele to dage.

Juli

Juli byder også på besøg fra udlandet. Min morbror, tante og moster er kommet fra Australien. De bor hos mine forældre, men vi skal selvfølgelig også hænge ud med dem, så meget som muligt. Og så kommer mine svigerforældre på besøg fra USA og tager med os på ferie i Jylland.

Resten af ferien og resten af juli måned er vi hjemme og hygger os, fylder badebassinet, griller med gode venner osv.

Juli

Forhåbentlig bliver juli måneden hvor vi kommer helt ned i gear og nyder den dejlige danske sommer. Når den kommer. For det gør den!

Juli

I øvrigt så glemte jeg at lave ‘Det glæder jeg mig til i juni’. Og det var altså ikke fordi jeg ikke havde noget at glæde mig til. For det havde jeg bestemt. Men det var vist bare en forglemmelse, fordi der foregik så meget andet.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen