En dejlig fødselsdagsfejring

Vi har haft en helt igennem fantastisk weekend med fødselsdagsfejring. Den smukkeste Lea er fyldt tre år. En dag som fødselsdagsbarnet har set frem til i ugevis, fordi hun så mente, at hun ville blive en stor pige. Dagen er dog alligevel kommet hurtigere end ventet for hende, for i går ved sengetid, var hun slet ikke interesseret i at skulle fylde tre år. Som hun sagde, meget insisterende “Men mor, jeg er jo kun en lille pige”. Og det har hun jo ret i, men en lille pige kan jo også være stor.

fødselsdagsfejring

Hun har dog nydt dagen i dag alligevel og har gået og sunget ‘Happy birthday til mig’ hele dagen.

Fødselsdagsfejring

Vi startede dagen med lækre pandekager, som Nat formåede at fremstille i vores lillebitte midlertidige køkken. Til frokost var vi på café og få en snacktallerken, som Eva kalder brunch, sammen med moster, mormor og morfar.

Moster var så sød at lægge hus til fødselsdagsfejring om eftermiddagen og hun havde lavet en virkelig lækker kage; chokoladekage med karamel og havsalt. Opskriften er fra Sofies Spisekammer. Til kagen fik vi vaniljeis og hindbær coulis.

Chokoladekage med karamel og havsalt

Moster var også så heldig at få leveret sin julegave i dag; et plankebord, som vores far har lavet. Det er SÅ smukt. Vi overvejer, at få ham til at lave et nyt sofabord til vores ‘nye’ stue.

plankebord

 

1 kommentar til “En dejlig fødselsdagsfejring”

  1. Pingback: Temafest: Peter Plys fødselsdag - Helt op til månen

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen