Eva som mad-stylist

Jeg har før nævnt at pigerne – og især Eva – er meget interesseret, når jeg afprøver nye opskrifter og når vi skal smage og pynte. Hun har også været meget opmærksom, når jeg har forsøgt at style vores mad for at tage billeder af det og hun prøver tit at gøre kunsten efter – med meget fint resultat. Jeg elsker, når hun arrangerer sin tallerken og spørger om jeg ikke vil tage at billede af det til min blog, fordi det er så smukt. Se bare her:

Smukt pyntet marengsrede, selvfølgelig med lyserød krymmel og på en lyserød tallerken, så det passer sammen.

Vaffel med bær, lagt i et fint mønster.

Pandekage med bær og chokoladesovs.

Koldskål med kammerjunkere i fint mønster.

Blueberry pancake og vaffel med flødeskum. Bærrene er kommet på for at pynte.

Smoothie bowl med jordbær.

Pandekage med nutella, jordbær og bacon, smukt arrangeret.

Svenske kødboller og grønt på en smuk tallerken. Colaen er med på billedet, for at vise at det er ferie.

Jeg er så stolt af hende altså!

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen