Evas spontane prinsessefødselsdag

Min smukke, dejlige, store pige er blevet 5 år! På trods af sygdom, lykkedes det os at få fejret hende med en lille prinsessefødselsdag. Både Eva og jeg har været ramt af influenza, så der har ikke været det store overskud til at planlægge fødselsdag. Den oprindelige plan var, at holde en lille fødselsdag for den nærmeste familie i søndags og så holde en fødselsdagsfest for vennerne senere. Men da vi var underdrejet af sygdom, måtte vi desværre aflyse søndagsfesten. Vi var så heldige, at alle havde mulighed for at komme i dag i stedet for. Selvom det var hverdag og de fleste kommer langvejs fra.

Prinsessefødselsdag

Jeg havde forestillet mig, at vi skulle have en tår eftermiddagskaffe og et stykke lagkage. Mest for at holde det helt simpelt, når nu der kommer en fest senere. Men i søndags, mens vi lå på sofaen og hostede i kor, sagde Eva:. “Mor, jeg vil gerne have en prinsessefødselsdag og en lyserød kage”. Sådan en udfordring kan jeg jo ikke lade passere! Og når der ikke er mulighed for at komme ud og  købe ind eller tid til at bestille pynt på nettet, så måtte jeg tænke kreativt, med det vi nu havde i huset.

Vi have allerede lyserøde servietter og lyserøde balloner, som vi kunne pynte bordet med og så satte Eva og jeg os til at lave bordkort i perler.

Prinsessefødselsdag

Frokosten

Eva ville gerne have at alle kom til frokost og så ville hun have enten karrysovs eller rugbrødsmadder. Resultatet blev ikke noget med karry, men i stedet en alt-godt-fra-havet-prinsesse med noget godt brød til.

Bagefter fik vi cup cakes, pyntet med lyserød frosting, jordbær og sølvkugler.

Prinsessefødselsdag

Det endte med at blive en helt fin prinsessefødselsdag og fødselsdagsbarnet var glad. Det var jo det vigtigste!

 

2 kommentarer til “Evas spontane prinsessefødselsdag”

  1. Pingback: Anbefaling: Rosenborg slot – Helt op til månen

  2. Pingback: Temafest: Peter Plys fødselsdag - Helt op til månen

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen