Endnu en af de retter som er fantastisk lækre og virkelig nemme at lave, fordi det hele passer sig selv i ovnen, så der er tid til at underholde børnene.

Du skal bruge:

1 kyllingebrystfilet pr. person
Basilikumpesto
Revet ost
3 skiver lufttørret skinke eller bacon pr. kyllingebryst
Kartofler (jeg beregner 2-3 kartofler pr. person afhængig af om det er børn eller voksne)

Sådan gør du:

Skræl kartoflerne og skær dem i både.
Skyl dem grundigt under den kolde hane og lad dem ligge tildækket af vand i 5-10 minutter for at trække stivelsen ud.
Hæld vandet fra og tør kartoflerne i et rent viskestykke.
Put kartoflerne i en frysepose sammen med lidt olie og vend det godt rundt.
Læg dem i et ildfast fast og krydr evt. med timian og salt.
Bages i ovnen ved 200 grader i 40 minutter.

Skær en lomme i kyllingebrystet, så stor som du kan få den, uden at skære igennem.
Fordel pesto i lommen, så det kommer hele vejen rundt.
Fyld godt op med en god revet ost.
Vikl lufttørret skinke eller bacon om kødet og læg i et ildfast fad.
Steges i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter

 

 

Malene

2 comments on “Fyldt kyllingebrystfilet med kartoffelbåde”

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.