Endnu en af de retter med kyllingebrystfilet, som er fantastisk lækker og virkelig nem at lave, fordi det hele passer sig selv i ovnen, så der er tid til at underholde børnene.

Fyldt kyllingebrystfilet

Du skal bruge:

1 kyllingebrystfilet pr. person
Basilikumpesto
Revet ost
3 skiver lufttørret skinke eller bacon pr. kyllingebryst
Kartofler (jeg beregner 2-3 kartofler pr. person afhængig af om det er børn eller voksne)

Sådan laver du fyldt kyllingebrystfilet

Skræl kartoflerne og skær dem i både.
Skyl dem grundigt under den kolde hane og lad dem ligge tildækket af vand i 5-10 minutter for at trække stivelsen ud.
Hæld vandet fra og tør kartoflerne i et rent viskestykke.
Put kartoflerne i en frysepose sammen med lidt olie og vend det godt rundt.
Læg dem i et ildfast fast og krydr evt. med timian og salt.
Bages i ovnen ved 200 grader i 40 minutter.

Skær en lomme i kyllingebrystet, så stor som du kan få den, uden at skære igennem.
Fordel pesto i lommen, så det kommer hele vejen rundt.
Fyld godt op med en god revet ost.
Vikl lufttørret skinke eller bacon om kødet og læg i et ildfast fad.
Steges i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter

Malene

2 comments on “Fyldt kyllingebrystfilet med kartoffelbåde”

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.