Fyldte æg – et hit på påskebordet.

Fyldte æg

Fyldte æg – et hit på påskebordet.

Fyldte æg

Fyldte æg kan serveres både som en snack, til frokost, til forret og til tapas. De vil helt sikker også blive et hit til din næste påskefrokost.

  • Forberedelse10 min
  • Tilberedningstid20 min
  • Samlet tid30 min
  • Antal pers.6

    Forslag til fyld

    Deviled eggs

    • 2 tsk mayonnaise
    • 1 tsk eddike
    • 1 tsk. sennep
    • Salt og peber
    • Pynt med: Stødt paprika

    Karryæg

    • 2 tsk mayonnaise
    • Karry
    • Salt
    • Pynt evt. med: purløg

    Avokadofyld

    • 1 avocado
    • 1 tsk mayonnaise
    • 2 tsk citronsaft
    • Salt
    • Pynt evt. med: et par rejer, dild, et kvart citronskive.

    Laksefyld

    • 2 tsk creme fraiche
    • 1 tsk finthakket rødløg
    • 1 skive røget laks
    • Pynt evt. med: dild, stenbiderrogn

    Klassisk fyld

    • 2 tsk mayonnaise
    • Salt
    • Pynt evt. med: et par rejer, caviar, dild, citron eller purløg, sprødstegt bacon brækket i små stykker eller karse, en halv cherrytomat.

    Tunfyld

    • 2 tsk creme fraiche
    • 2 tsk tun fra dåse
    • Pynt evt. med; kapers, finthakket rød peber

    Sådan gør du

    1

    Kog 6 æg i ca 10 minutter og lad dem køle af.

    Pil æggene, halver dem på langs og tag blommen ud.

    Mos æggeblommerne og bland dem med det ønskede fyld og fyld det tilbage i æggehviden med en teske eller sprøjtepose for at gøre dem endnu mere dekorative.






    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *