Fyldte æg – et hit på påskebordet.
Fyldte æg kan serveres både som en snack, til frokost, til forret og til tapas. De vil helt sikker også blive et hit til din næste påskefrokost.
- Forberedelse10 min
- Tilberedningstid20 min
- Samlet tid30 min
- Antal pers.6
Forslag til fyld
Deviled eggs
- 2 tsk mayonnaise
- 1 tsk eddike
- 1 tsk. sennep
- Salt og peber
- Pynt med: Stødt paprika
Karryæg
- 2 tsk mayonnaise
- Karry
- Salt
- Pynt evt. med: purløg
Avokadofyld
- 1 avocado
- 1 tsk mayonnaise
- 2 tsk citronsaft
- Salt
- Pynt evt. med: et par rejer, dild, et kvart citronskive.
Laksefyld
- 2 tsk creme fraiche
- 1 tsk finthakket rødløg
- 1 skive røget laks
- Pynt evt. med: dild, stenbiderrogn
Klassisk fyld
- 2 tsk mayonnaise
- Salt
- Pynt evt. med: et par rejer, caviar, dild, citron eller purløg, sprødstegt bacon brækket i små stykker eller karse, en halv cherrytomat.
Tunfyld
- 2 tsk creme fraiche
- 2 tsk tun fra dåse
- Pynt evt. med; kapers, finthakket rød peber
Sådan gør du
1
Kog 6 æg i ca 10 minutter og lad dem køle af.
Pil æggene, halver dem på langs og tag blommen ud.
Mos æggeblommerne og bland dem med det ønskede fyld og fyld det tilbage i æggehviden med en teske eller sprøjtepose for at gøre dem endnu mere dekorative.