[Reklame for Gohexa] Vi har fået lov til at teste legemåtter fra Gohexa Playmats til stor fornøjelse for os alle 4. Hold nu op, hvor har vi allerede fået mange gode legetimer ud af de måtter.

Legemåtter

Legemåtter

Få årets julegave! Lige nu kan du få 20% rabat hos Gohexa med koden “malene20“.

Koden gælder til og med søndag 18/11.

Pigerne har en stor kasse fyldt med alle mulige figurer, men har sjældent rigtig brug for at have dem med i en leg. Figurene er nogle gange med, når vi sætter togbanen op eller hvis pigerne lige kommer i tanke om, at der mangler lidt i dukkehuset. Men ellers ligger de mest bare og hygger sig i deres kasse. Vi har nogle store plakater med temaer, som vi engang har fået med nogle børnebøger, som kan bruges som legeunderlag. Pigerne er glade for at lege med dem, men de har sine begrænsninger fordi Paw Patrol og elefanter bare ikke passer helt ind på Elsa slot eller i Doras verden. Og så bliver de hurtigt irriterende fordi plakaterne ikke ligger plant på gulvet, når de har været rullet eller foldet.

Fri fantasi

Jeg var derfor meget spændt på legemåtterne fra Gohexa, men der var stor begejstring allerede da vi pakkede op. Legemåtterne er rullet i pakken, men retter sig ud med det samme og lægger sig helt fladt og fint på gulvet. De er i dejligt blødt materiale i flotte klare farver. Pigerne råbte “wow” og “yay” og fandt straks kassen med figurer frem og begyndte at sætte dem op.

Legemåtter

Det er så skægt at se hvordan fantasien får frit løb i en verden de selv har skabt. Første leg kom til at foregå i Afrika, med de søde løver blandt gæsterne på badestranden og de farlige dyr som krokodiller, leoparder, tigre og grise(!) ved floden. Peppa Pig og Suzy Sheep svømmede en tur over til den øde ø, hvor de mødte Belle og Tornerose, som var strandet, fordi de ikke kunne svømme. Peppa svømmede dem tilbage til stranden, så de kunne tage solbad sammen med Doras mor og borgmester Godglad. Imens badede Paw Patrol, far Olaf, mor Olaf og baby Olaf sammen med elefanterne i havet – for elefanter er jo havdyr! Det var en fantastisk leg som varede i timevis.

Legemåtter

Legemåtter

Vores vurdering af de nye legemåtter

Jeg spurgte pigerne hvad de synes om deres nye legemåtter:

Lea: Det er sååå sjovt, mor.

Eva rakte tommelfingeren opad

Eva: Men se mor, den er ikke heeeelt thumbs up. Den er en lille smule skævt opad.

Mor: Hvad skulle der til for at din tommelfinger skulle pege lige opad?

Eva Så skulle vi have haft nogle flere af dem!

Legemåtterne får også thumbs up fra mig. Jeg synes de er i lækker kvalitet og designet indbyder virkelig til mange timers leg. De rulles nemt sammen og lægges tilbage i æsken indtil næste gang der skal leges med dem. Og så er der ikke nogen irriterende folder der driller når de pakkes ud igen. Men jeg er enig med Eva; Vi skal have nogle flere af dem.

Husk at du kan få 20% rabat på hele dit køb ved at bruge rabatkoden “malene20″ Koden gælder til og med 18/11. Bestil legemåtter LIGE HER

Legemåtter

Gohexa legemåtter er designet af Kim Hougaard og hans to børn. Måtterne er lavet af samme materiale som musemåtter og er godkendt til børn. Materialet er blødt og glas og har skridsikker bagside, så det kan bruges på alle typer af gulve og borde. Måtterne kan købes enkeltvis eller i pakker af tre stk. Alle måtter kan sammensættes på kryds og tværs, så børn kan skabe deres helt eget unikke univers, hvor der kan leges med Lego, biler, figurer eller små dukker.

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.