Det glæder jeg mig til i april

April bliver måneden, hvor vi bliver færdige med vores ombygning og kan tage vores lækre nye køkken i brug. Det har taget noget længere tid end forventet, men det nu er det lige ved at være på plads og jeg glæder mig til at lave noget lækkert mad igen.

SvanekøkkenJeg glæder mig også til påske. Især til at holde en masse fridage, i forhåbentlig dejligt vejr, med min familie. Men også til vores årlige påskeæggejagt for vores piger og alle deres små venner. Det plejer at være en super hyggelig dag, hvor vi sender børnene rundt i vores have, for at finde påskeæg med overraskelser i. Bagefter griller vi og hygger os resten af eftermiddagen.

PåskePåskeJeg glæder mig også til at se de økologiske køer danse til Køernes Forårsfest. Vi har været med tre gange før og jeg bliver rørt hver gang. Det er fantastisk, at se hvor glade køerne er for at blive lukket ud på marken efter en lang vinter i staldene. Det får virkelig en til at få øjnene op for økologi og dyrevelfærd.

Hvis du ikke har været til Øko-dag før, så se med her og find en gård i nærheden af dig. Du vil ikke fortryde det.

Køernes forårsfest

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen