Det glæder jeg mig til i august

Glæder

Jeg har en festlig måned i vente med masser af fejringer!

Som noget af det første byder august måned på et bryllup. Min veninde skal nemlig giftes – igen. Dog med den samme mand. Der er ikke noget der kan få tårer frem i øjenkrogen, som et bryllup og jeg glæder mig rigtig meget.

En anden veninde har rund fødselsdag. Det bliver skægt. Hun holder havefest uden børn og jeg er sikker på, at det bliver en af de fester, der slutter ud på de små timer.

I august er der også sommerfest i børnehaven. Jeg er med i bestyrelsen og er derfor med i en del af planlægningen. Det plejer at være super hyggeligt. Der er masser af aktiviteter for børnene og de plejer at have en fest. Der er jo noget særligt over, at have sin mor og far med i børnehave.

Måneden slutter med en fejring af min søster! Verdens bedste moster, simpelthen! Hun har jo selv indført mosterdage, som falder hver onsdag, når hun har tidligt fri fra arbejde. Så henter hun pigerne i børnehaven og de hygger sig resten af dagen. Som en lille tak har vi indført Mosters Dag, i stil med Mors Dag og Fars Dag. Den falder hvert år, den sidste søndag i august, men det fortæller jeg meget mere om når vi nærmer os.

Og er det så ok at glæde sig til vejret bliver bedre? Det har jeg gjort i månedsvis, men det er endnu ikke sket. Altså, det er selvfølgelig bedre end for 6 måneder siden. Men jeg ville ønske at vejret passede til den årstid vi var i. Slå nu igennem sommer. Du kan godt.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen