Det glæder jeg mig til i maj

Maj

Kom, maj, du søde, milde. Åh, hvor har jeg meget at glæde mig til i maj. Den bliver helt fantastisk. Jeg ved næsten ikke hvad der er størst!

Maj

I maj har vi jo hele to lange weekender. Den ene af dem skal tilbringes i Rom sammen med Nat. Han gav mig nemlig en kærestetur i bryllupsdagsgave. Hvor heldig er jeg lige? Jeg har aldrig været i Rom før, men jeg har altid ønsket mig at komme dertil. Vi har 2,5 dage i Rom og jeg vil gerne nå at se Colosseum, Pantheon, Trevi-fontænen, Peterskirken, Vatikanet, den Spanske Trappe og så har vi en dagstur til Pompeii også. Gad vide om det er realistisk? Vi skal selvfølgelig også nå at spise en masse dejlig mad. Det italienske køkken er mit favoritkøkken!

Pigerne skal passes af både moster, mormor og morfar, så de glæder sig også helt vildt til en miniferie.

Maj

Den anden lange weekend udvider vi familien med lille Luna. Vores nye firbenede ‘søster’ flytter nemlig hjem til os. Vi glæder os alle sammen helt vildt. Både Nat og jeg har haft hunde i vores barndom og vi ser det som en kæmpe gave til pigerne, at de kan vokse op med et kæledyr. Vi har lånt børnebøger om hunde på biblioteket og en af de nærmeste dage tager vi sammen ud og køber kurv, halsbånd osv. Det er så skønt, at forberede os som familie på den måde og involvere pigerne i hele beslutningen.

Luna

Ind imellem det hele skal Eva til danseopvisning. Det bliver en stor dag! Eva har længe villet gå til dans, så jeg tog hende og hendes veninde med til opvisning sidste år, så hun kunne se hvad det hele var for noget. Jeg blev så rørt, da tæt på 100 små børn i ens tøj gik på gulvet med hinanden i hånden. Og jeg kendte ikke engang nogen af børnene. Jeg bliver helt sikkert den stortudende mor på sidelinjen, når min egen datter går på gulvet. Hun glæder sig så meget og er så stolt over at skulle være med i opvisningen.

Græskar

I maj skal vi også noget mere i haven. Det var egentlig meget godt, at vi blev lidt forsinkede med at få plantet frø i år. Ellers var de måske blevet ødelagt af den frost, der pludselig kom. I øjeblikket har vi græskarplanter stående i vindueskarmen. De vokser virkelig hurtigt, så det er ved at være op over, at de kommer ud i køkkenhaven.

4 kommentarer til “Det glæder jeg mig til i maj”

  1. Jeannette West

    Jamen det bliver da en helt fantastisk maj måned. Jeg drømmer også om at tage til Rom. Det har jeg ønsket i årevis. Glæder mig til at læse om din tur.

    Og tillykke med Luna. Hun ser da skøn og lidt fræk ud 🙂

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen