Det glæder jeg mig til i Oktober

Oktober bliver uhyggeligt hyggelig. Det jeg glæder mig mest til er sol, varme og kølige cocktails, når pigerne og jeg tager til De Varme Lande med min mor og søster. Det bliver en skøn tøsetur med fokus på afslapning og hygge. Det er lige noget vi trænger til.

Glæder

Når vi kommer hjem sætter vi fokus på uhyggen. Halloween nærmer sig og jeg har allerede en masse aktiviteter planlagt. Vi skal som sædvanlig holde en stor Halloweenfest hos os. Nat og Eva er gået igang med at lave årets pinata og når vi kommer hjem fra ferie, skal vi skære græskarlygter og pynte op til Halloween.

Oktober

I oktober skal vi også ud i naturen og finde mere pynt til efterårsdekorationer. Og så vi skal på skattejagt igen. Pigerne bliver ved med at spørge efter en skattejagt, som den jeg lavede til dem i sidste uge. Det var virkelig også en hyggelig dag.

Naturfinderjagt

Selvom efteråret ikke er min favorit årstid og jeg ikke er særlig begejstret for regn og rusk, så er der noget hyggeligt over at tænde op i pejsen og pakke sig ind i et tæppe i sofaen om aftenen. Vi tændte op i pejsen i går for første gang i denne sæson. Og det giver altså bare en behagelig varme.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen