heltoptilmånen.dk i ny indpakning

Der har været stille på bloggen de sidste par uger. Ihvertfald udadtil. Bag kulissen har der været drøn på. Heltoptilmånen.dk har nemlig fået et helt nyt udseende.

Jeg har lagt virkelig mange tanker og virkelig meget tid i den nye hjemmeside. Alt sammen for, at du skal føle dig velkommen her hos mig og forhåbentlig synes, at her er rart at være og, ikke mindst, nemt at finde rundt. Jeg vil ihvertfald gøre mit for, at det bliver nemt at finde det du søger.

Heltoptilmånen.dk nyt design

Det nye look på heltoptilmånen.dk har jeg lavet sammen med Dorthe Do, som er webdesigner. En virkelig dygtig en af slagsen efter min mening. Jeg blev draget af Dorthes stil på hendes egen hjemmeside, og det blev hurtigt klart, at hun vidste lige hvad det var jeg gik efter. Hun kunne nærmest se de billeder, jeg havde i hovedet af hvordan jeg gerne ville have bloggen til at fremstå. Og efter første udkast var jeg blæst bagover af hvor fint det hele så ud. Jeg håber du kan lide det bare halvt så meget som jeg kan. Det flotte design på bloggen er helt Dorthes fortjeneste, men alt indhold er stadig mit eget.

Hvad er nyt på heltoptilmånen.dk?

Forside

Bloggen har fået en statisk forside, så det ikke bare er det nyeste indlæg du ser i toppen hver gang. Du vil kunne se de nyeste indlæg for hvert tema. Og så vil du altid kunne finde det mest populære og mest relevante indhold.

Nye temaer

Heltoptilmånen.dk har fået 3 overordnede temaer; FamilieMAD, FamilieFERIE og FamilieLIV. Det er helt det samme indhold, som det hele tiden har været. Men hvor det før hed opskrifter, rejser og livsstil, ville jeg gerne præcisere, at det hele netop udspringer af min familie. Jeg laver mad til og med min familie, vi rejser, med ganske få undtagelser, som familie og vi laver DYI og andre aktiviteter med børnene. 

Kategorier

Jeg har rystet posen lidt og lavet nye og flere kategorier, som gerne skulle gøre det lidt lettere for dig, at navigere rundt. Fx. har jeg lavet en masse underkategorier under FamilieMAD, så du nemmere kan finde den opskrift du søger. De nye underkategorier på FamilieFERIE skulle også gerne give dig et bedre overblik, uanset om du vil læse rejsebeskrivelser eller se pakkelister. Jeg har allerede mange skønne indlæg i støbeskeen  den sektion.

Printvenlige opskrifter

Mine opskrifter har fået et flot design og kan nu printes, så du kan gemme dem i din egen opskriftsbog. Det er en større manuel opgave, at få ændret alle de eksisterende opskrifter, så hvis din yndlingsopskrift ikke er rettet endnu, så er det lige på trapperne.

Jeg vil rigtig gerne høre hvad du synes om det nye heltoptilmånen.dk Skriv en kommentar eller send mig en mail og lad mig høre. Hvis du skulle falde over noget, som ikke rigtig spiller, så vil jeg også rigtig gerne høre det. 

Husk at du også kan få opdateringer fra bloggen på Facebook og på Instagram, både på min madprofil og min rejseprofil.

Familiebillederne her på siden er taget af Anders fra fotografdk.dk

4 kommentarer til “heltoptilmånen.dk i ny indpakning”

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen