Hindbær cup cakes med flødebolleskum

Cup cakes

Du skal bruge

125 g smør
125 g sukker
125 g mel
2 æg
½ tsk salt
½ tsk vanille
½ dl mælk
1 tsk bagepulver
200 g frosne hindbær

Sådan gør du

Smelt smørret og rør mælken i.
Pisk æggene i et ad gangen.
Bland mel, sukker, salt, vanille og bagepulver i en anden skål.
Hæld væsken i lidt ad gangen og rør dejen til den er helt jævn og glat.
Kog bærrene til de er udkogte og mos dem gennem en si, så kernerne ikke kommer med i kagen.
Tilsæt de kogte bær til dejen.

Bages ved 200 grader i 18-20 minutter

Når kagerne er kølet af, pyntes med flødebolleskum.

Sådan laver du flødebolleskum

150 g sukker
½ dl vand
2 bægre pasteuriserede æggehvider

Vand og sukker koges sammen til en tynd karamel
Æggehvider piskes stive
Hæld sukkermassen i æggehviderne i en tynd stråle, mens du pisker. Der skal piskes i mindst 15 minutter, til massen er helt sej.
Kom flødebolleskummet i en sprøjtepose og sprøjt på kagerne.

Disse cup cakes er også pyntet med hindbær-kagedrys og sølvkugler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *