Hurraaaa – Bloggen har fødselsdag

Hurraaaa. Det er 1 år siden jeg udgav det første indlæg her på bloggen. En 1-års fødselsdag er altid noget særligt og en vældig god anledning til at gøre status.

Fødselsdag

Idéen

Jeg har altid været god til at sætte gang i kreative projekter og sidste efterår synes jeg, at jeg havde fået tid til overs til at kaste mig over noget nyt. Yeah right! Jeg havde små børn, så tid har man aldrig for meget af. Til gengæld manglede jeg et projekt, som var helt mit eget. Noget som jeg havde udført og selv bestemte over.

Jeg var ikke uvant med blogging. Jeg har i årevis fulgt med på adskillelige blogs. Og Nat og jeg havde også baby-blogs til begge pigerne. Mest så de nærmeste kunne følge med i deres udvikling. Det havde vi ret meget sjov med. Nat administrerer 3 blogs, så jeg har set hvor tidskrævende det kan være.

Mens jeg så sad der, en efterårsaften hvor Nat var ude at rejse og pigerne var puttet, besluttede jeg mig for at oprette en blog. Og så blev Helt Op Til Månen født.

Navnet

Bloggens navn kom ret hurtigt til mig. Sammen med alle mulige andre navne, som ikke endte med at være gode nok. Jeg synes, at det var svært at vælge et godt blog-navn, men jeg endte med det allerførste jeg havde på listen.

Jeg ville ikke have mit eget navn .dk, fordi det ikke er meningen at bloggen skal være mig og hele mit liv med meninger og holdninger. Jeg ville heller ikke have, at navnet skulle begrænse mig til et specifikt emne. Det skal stadig virke, hvis jeg en dag ikke gider lave mad mere eller hvis vi begynder at rejse mere eller noget helt andet. Til gengæld ændrer mor-livet sig aldrig. Jeg vil altid elske mine børn, min familie og mit liv med dem helt op til månen.

Jeg er stadig meget glad for navnet og det er jo det vigtigste.

Udviklingen

Her er der ikke langt fra idé til handling, så jeg oprettede bloggen uden at have et egentligt mål med den. Altså, jeg havde jo en idé om, hvad den skulle handle om og måske 20 overskifter til indlæg. De 10 er aldrig blevet til noget, fordi bloggen efterhånden fik et andet fokus.

Jeg havde og har store drømme, men realistiske mål og jeg er egentlig godt tilfreds med hvor langt bloggen er nået.

Til at begynde med var det kun Nat og min søster, der kendte til bloggen. Da jeg havde udgivet 10 indlæg bad jeg noget familie og et par veninder om at kigge på den og komme med deres mening. Først mange måneder senere sprang jeg ud i at dele bloggen med andre. Og siden er det gået stødt opad med både faste og nye læsere og følgere. Tak for jer <3

Mest læste indlæg

Det er tydeligt, at I er lige så glade for søde sager, som jeg selv er. Den absolutte topscorer er  Fromage med Baileys og men også Baileys Cheesecake, Donuts, hjemmelavede flødekarameller og Græskarkagen ligger helt i top.

De temafester jeg har skrevet om fra pigernes fødselsdag har også været godt besøgt. Især Rasmus Klump-fødselsdag, men det er var altså også nogle vildt lækre cupcakes. Jeg håber, at de har givet en masse inspiration til andre børns fødselsdag.

Jeg hygger mig med hver eneste indlæg, men noget af det sjoveste at lave, er pigernes anbefalinger, fx Evas første tur i biografen, vores tur i Legoland og Charterferien. Jeg optager dem, mens de sidder og snakker om emnet og så oversætter jeg alle deres ord til skrift efterfølgende. Jeg kan godt sidde og kluk-le for mig selv, mens jeg lytter til dem på bånd efterfølgende.

Jeg nyder også at skrive om vores rejser. Selv om mange af rejsebeskivelserne ikke er i nutid, er det bare skønt at sidde og drømme sig tilbage til gode oplevelser. Og der kommer mange flere rejseoplevelser i fremtiden.

Ingen fødselsdag uden gaver

I anledning af bloggens fødselsdag har jeg lavet en 2018-kalender til dig, som du kvit og frit kan downloade herunder og hænge op på køleskabet (eller hvor du nu har plads til den). Så er der overblik over familiens aktiviteter hver måned. Bare klik på billedet og print.

Kalender 2018

Tak til alle jer, der læser med. Det betyder mere end I aner. Og tak for kommentarer til mine indlæg. Det gør mig simpelthen så glad hver eneste gang <3

Jeg håber I følger med fremover og især, når vi om ikke så længe tager på vores livs familieferie. 6 uger i Australien! Jeg glæder mig til at dele vores oplevelser med jer <3

GemGem

14 kommentarer til “Hurraaaa – Bloggen har fødselsdag”

  1. Stort tillykke med bloggens første år! Håber på at se indlæg fra dig mange år ud i fremtiden. Og mange tak for “fødselsdagsgaven” – sikke en fin kalender (:

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen