julen æbleskiver

Jeg elsker julen og for mig starter den i dag. Ikke noget med, at det er jul om 24 dage, nej den er her allerede! Der er noget magisk ved juletiden og det håber jeg også at mine børn føler. Jeg vil i hvert fald gøre mit til, at hjælpe magien på vej.

For 4. år i træk har vores lille husnisse taget sin dør på ryggen, hvor end han kommer fra, og er flyttet ind hos os. Han bor under vores trappe og han elsker kiks. Så han får en kiks hver aften og så styrter vi ned ad trappen om morgenen, for at se om han har spist den og om han måske har lavet overraskelser.

1-december-1

Det er morfar, der har lavet den fine dør og trappen.

Flaskepost

Tidligere har nissen lagt en lille gave til pigerne, men i år har jeg besluttet at gøre det lidt anderledes. Jeg syntes, at det var lidt af en opgave at finde 40 gaver, der var brugbare og interessante uden at vælte budgettet. Mormor og morfar køber (ret store) adventsgaver fra nissen, så de mangler ikke noget på den front.

I år leverer nissen derfor flaskepost fra selveste Julemanden. Jeg har købt dem hos Julemandens Værksted her, og det virker ret nemt at gå til. Jeg håber det bliver en succes, så vi kan gentage det. Eva kan desværre sagtens huske, at der plejer at være gaver foran nissens dør.

1-december-3

Vi plejer at markere starten af julen med at spise risengrød til aftensmad, men børnehaven serverede risengrød til frokost og jeg synes alligevel, at det nok ville være for meget at spise det to gange på en dag! Så vi måtte ‘nøjes med’ æbleskiver – dog ikke til aftensmad, men til dessert. Det er nu heller ikke dårligt!

julen æbleskiver

1-december-7

 

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.