Min Feriebog

Reklame for Min Feriebog – Der har været stille her på bloggen alt for længe, men det er der en god grund til. Jeg har nemlig lavet en bog; Et helt særligt ferieminde til dit barn.

Jeg har lavet feriebøger til mine egne børn, siden de var helt små, fordi jeg har ønsket at inddrage dem i vores ferier. Vores børn skal være vores rejsekammerater og ikke bare deltagere i vores ferier. De har altid fået lov til at være med i planlægningen og er kommet med ønsker og input til aktiviteter, både før og under ferierne.

Med feriebøgerne har de på en sjov måde forberedt sig på at rejse og de har skrevet dagbog og været underholdt på ferien. De har virkelig nydt bøgerne og vi kigger ofte i dem og mindes dejlige feriedage.

Min Feriebog, et helt særligt ferieminde til dit barn

Vi sad en dag i vores feriehus på Fraser Island i Australien og skrev dagbog efter en skøn dag med masser af sjove oplevelser, da Eva sagde “Mor, du skal lave sådan en bog til alle mine venner, så de kan skrive når de er på ferie. Jeg synes alle børn i verden skulle have sådan en bog.”

Selvfølgelig skal de da det, tænkte jeg.

Der er lagt rigtig meget tid og mange tanker i det helt rigtige format og nu er den så klar til at alle børn i verden kan få fingrene i en.

Min Feriebog

Bogen er lavet i ringbind-format, så det er muligt at tilføje, fjerne og bytte rundt på siderne, så bogen bliver lige præcis som det enkelte barn ønsker sig. Siderne bliver holdt fast af hele 6 stærke ringe, som minimerer riskoen for løsrevne sider.

Min Feriebog kommer med 3 afsnit som standard; Et indledningsafsnit, et dagbogsafsnit og et efter-ferie-afsnit.

Hvis I vil have lidt ekstra ud af bogen, er det muligt at tilkøbe et før-ferie-afsnit, ekstra dagbogssider og destinationsafsnit, sådan at bogen kan personliggøres og tilpasses den enkelte ferie, uanset om man skal på forlænget weekend i Tyskland, 14 dage til Grækenland eller 4 uger til USA. 

Alle sider er trykt på kraftigt papir, så de er ekstra holdbare, og holdt i sort/hvid, så der er masser af plads til kreative udfoldelser. Dit barn kan tegne, farvelægge, dekorere, indsætte klistermærker og billeder og ikke mindst skrive om sine oplevelser.

Det bliver det bedste rejseminde dit barn får med hjem fra jeres ferie!

Landeeksperter

Til destinationsafsnittene har jeg allieret mig med nogle dygtige rejsebloggere, fordi jeg synes at det er vigtigt, at den viden der videregives til børnene kommer fra nogen der rent faktisk har været på stedet, mærket stemningen, talt med de lokale, oplevet kulturen osv. 

Der er ingen bedre til dette end rejsebloggere, som i forvejen altid rejser med alle sanser åbne for at få alle oplevelser ind under huden og for at kunne levere godt indhold til deres læsere.

Indtil nu har jeg været heldig at få super god hjælp fra enfamiliederrejser.dk, 5fodspor.com, cammi.dk, oplevusa.dk og rejseblokken.dk som har skrevet destinationsafsnit til Min Feriebog.

Der er flere på vej og jeg er hele tiden på udkig efter flere dygtige skribenter, så vi kan lave destinationsafsnit der passer til din ferie.

Rabat på Min Feriebog

Lige nu sælges Min Feriebog til intropris på kun 149 kr. på webshoppen minferiebog.dk

Skynd dig at få fingrene i den, så din barn kan få et helt særligt ferieminde med hjem fra jeres næste rejse.

Del på twitter
Twitter
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print

xoxo Malene

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen