November – Top 5 på bloggen og hos mig

Igen en lille status fra mig. Og igen tusind tak for kommentarer og mails. Det gør mig simpelthen så glad når I kan lide det jeg skriver. November har været stille og rolig. Vi har været ude at rejse, men ellers har der ikke været de store udsving herhjemme.

Top 5 på bloggen

1. Grøn ‘gift’kage

Grøn giftkage

For første gang i mere end et halvt år er opskriften på hjemmelavet slim vippet af sejrsskamlen. Vinderen i november er min nostalgiske opskrift på Klassens Time-kage fra min egen skoletid, nemlig den grønne giftkage, som i den grad har hittet på Pinterest. Hvis du ikke allerede er på Pinterest, så skyld dig ind og bliv inspireret,

2. Sådan laver du hjemme lavet slim

Hjemmelavet slim

Min opskrift på hjemmelavet slim må tage til takke med en andenplads denne måned. Den er stadig voldsomt populær og det forstår jeg godt. Det er SÅ sjovt at lege med slim.

3. Baileys cheesecake

Baileys cheesecake

Baileys cheesecake er et stort hit på bloggen. Den ligger næsten altid helt i top – med god grund. Det er en perfekt lækker voksenkage.

4. Fromage med Baileys

Baileys fromage husblas

Hvis man kan lide cheesecake med Baileys kan man også lide fromage med Baileys. November var en rigtig Baileys måned.

5. Kaviarrand

Kaviarrand

I november var det et år siden jeg udgav opskriften på kaviarrand. En opskrift jeg har arvet fra min reserve-mormor. Den har været ret populær hele året, men denne november har den hittet igen og nået en femteplads.

Min personlige Top 5 i november

1. Thankgiving I USA

Thanksgiving kan næsten ikke blive mere rigtig, end når man befinder sig i USA, når den fejres. Jeg elsker vores egne thanksgivingfejringer hjemme hos os, men det er meget specielt at være hos Nats familie med alle hans fætre, kusiner, onkler og tanter, som vi ikke ser så ofte.

2. Bryllup

Dagen før Thanksgiving fejrede vi Nats lillebrors ægteskab med en fin ceremoni i svigermors have. Brudeparret var allerede blevet gift ved en intim højtidelighed på rådhuset tidligere på året, men havde valgt at gemme festen til hele den store familie kunne samles.

3. Halloweenfest

Først på måneden var vi til den første klassefest i Evas klasse. Temaet var halloween og det var så hyggeligt og uhyggeligt. Børnene hyggede sig virkelig meget og det var hyggeligt at møde alle de andre forældre i en festlig stund..

4. Tandfeen.

Eva har tabt sin 3. tand og havde selvfølgelig besøg af tandfeen. Hun ser bare så cute ud med den manglende fortand. Eva har ikke troet på tandfeen siden hun overnattede hos sin veninde og opdagede hendes mor komme og tage tanden fra under hovedpuden. Men det er sjovt at se hvordan hun alligevel prøver alt hvad hun kan på at tro, når hun selv skal til at tabe en tand (sikkert mest for at få en mønt :-))

5. Neglefeen

Ja sådan en vidste du nok ikke eksisterede. Det gjorde vi heller ikke. For et par måneder siden fik Eva en tung skammel ned over sin fod til idræt i skolen. Storetåneglen blev hurtigt helt blå og vi vidste at den nok ville falde af på et tidspunkt. Det gjorde den så efter et par dages smertehelvede for Eva. Hun blev så glad og da hun lige havde tabt sin tand, skrev hun brev til neglefeen og lagde under sin pude i håb om at der fandtes sådan en. Sådan en kreativitet kunne vi ikke lade være med at lege med på, så der lå selvfølgelig en mønt næste morgen.

November

Gode ting jeg ser frem til

Der er virkelig mange gode ting at se frem til i december – en af mine yndlingsmåneder, fordi:

1: Jeg har fødselsdag

2: Vi har bryllupsdag

3: Det er jul

Og så har vi 24 rigtig hyggelige julerelaterede ting planlagt.

Har du nogle gode ting at se frem til i december?

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen