[reklame for raskrask.dk] De fleste mødre kender det godt. Når der er kommet børn til, bliver mig-tiden helt naturligt nedprioriteret og vi glemmer at vi også skal huske at forkæle os selv lidt.

Sådan er det ihvertfald hjemme hos mig. Førhen fik jeg regelmæssigt massage, men efter jeg har fået børn løber tiden fra mig og jeg husker først på det, når det virkelig er tiltrængt og så er det jo nærmest for sent. Men så faldt jeg over raskrask.dk som har massører i næsten hele landet, som kommer hjem til folk. Genialt koncept! tænkte jeg. Det skulle selvfølgelig afprøves.

raskrask massage

Det er super nemt at bestille på deres hjemmeside. Du indtaster dit postnummer, vælger hvilken massage du vil have og så får du en liste over alle ledige tider 2 måneder frem

En torsdag aften i november, efter Lea og jeg havde været til gymnastik, kom Gitte hjem til mig med sin massagebriks under armen. Det eneste jeg skulle sørge for var et sted at stille briksen op, et lagen og et håndklæde. Mens hun hurtigt satte briksen op, spurgte hun ind til mit helbred, hvilke udfordringer jeg havde og hvilken massage jeg kunne tænke mig. Og så var det bare at smide mig på briksen, lukke øjnene og nyde det. Undervejs fik jeg vejledning til strækøvelser og vejrtrækning.

Da massagen var færdig pakkede Gitte sin briks sammen og sagde pænt farvel. Og så kunne jeg sætte mig ned i stuen til min familie. Helt afslappet og med et saligt blik i øjnene.

Prisen for massage hos raskrask.dk er konkurrencedygtig og koster ca. det samme som hos andre massører i mit lokalområde. Deres fordel er at, selvom de har udgifter til kørsel, så skal de ikke betale husleje osv.

raskrask massage

Hos raskrask.dk kan du købe gavekort. En perfekt julegave til en du holder af!

 

Fordelene ved at få massage i ens eget hjem er mange. Bla.

  • Du bestemmer selv temperaturen i det rum du skal have massage i.
  • Du skal ikke ud at køre for at komme til massøren.
  • Du kan sætte en duftlampe op.
  • Du styrer selv om (og hvilken) musik der skal være.

Jeg kan varmt anbefale raskrask.dk og jeg kommer til at bruge det regelmæssigt. Det er så nemt og bekvemt.

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.