Oktober – Top 5 på bloggen og hos mig

Oktober har været rekordmåned for bloggen. Egentlig er hver måned rekord, for den vokser stødt og roligt. Men i oktober har jeg ramt en milepæl og jeg er simpelthen så glad for alle jer, der læse med og alle de skønne mails og kommentarer jeg får. Tusind tak for det!

Top 5 på bloggen

1. Sådan laver du hjemme lavet slim

Hjemmelavet slim

Det allermest læste indlæg i oktober er, ikke overraskede, min opskrift på hjemmelavet slim. Det har ligget i toppet hver måned siden jeg udgav det i september sidste år. Der er åbenbart mange, der gerne vil lege med slim med deres børn og det er dejligt at se. Det er også super sjovt både at lave og lege med.

2. Søde eddercup cakes

Eddercup cakes

Oktober er jo halloween måned og der har været mange hits på mine halloweenopskrifter. Det mest læste halloweenindlæg og anden mest læste indlæg på bloggen er de søde eddercup cakes. Super nemme at lave, sjove at se på og smager skønt.

3. På jagt efter de glemte kæmper

De Glemte Kæmper Lille Thilde

Jeg tror der er mange børn der har brugt efterårsferien på den københavnske vestegn med at lede efter glemte kæmper. Ihvertfald er indlægget det tredie mest læste indlæg. Jeg håber alle børn har haft det lige så sjovt, som vi havde, med at lede efter dem.

4. Bagt butternut squash

Butternut squash

En rigtig efterårsopskrift ligger på fjerdepladsen i oktober. Det er sæson for squash og græskar og denne bagte version er virkelig lækker.

5. Sunde saftige æblemuffins og Sådan laver du æblechips

Æblemuffins Æblechips

Det har bugnet med æbler efter den dejlige sommer og der er vist flere end os, der ikke kunne spise os ud af dem selv. Ihvertfald er der søgt rigtig meget efter opskrifter med æbler i oktober. De to opskrifter her ligger så tæt i antal hits at de får lov til at dele femtepladsen.

Min personlige Top 5 i oktober

1. Efterårsferie og nyt værelse til Eva

I efterårsferien var pigerne et par dage på ferie hos mormor og morfar. Imens knoklede Nat og jeg med at lave en makeover på Evas værelse. Hun har længe ønsket sig et storpigeværelse nu hvor hun er startet i skole. Og det var faktisk også på tide. Vi har nærmest ikke gjort noget ved værelset siden hun var tumling. Hun blev SÅ glad for det, så det var al besværet værd.

2. Løvfaldssommer

Så fik vi da lige lært et nyt ord! Løvfaldssommer. Smukt ord til en smuk årstid. Det er ikke engang et nyt ord, men jeg har aldrig det det brugt så ofte som denne oktober. Og hvor har det bare været lækkert.

3. Halloween

Den hyggeligste uhyggelige årstid. Vi går jo all in herhjemme og holder en stor halloweenfest. Halloweenaften var pigerne på jagt efter slik i hele kvarteret. Nat gik rundt med dem, mens jeg passede fortet herhjemme og tog imod en masse små spøgelse, montre, djævle osv. Og det er ikke engang slut endnu, for i næste uge holder vi halloweenfest i Evas klasse og vi glæder os.

4. Søsters fødselsdag.

Vi lagde hus til min søster fødselsdag midt på måneden. Vi var omkring 20 mennesker til brunch og som en del af maden lavede jeg mini-mini-farsbrød. Jeg har brugt samme opskrift som til mine mini-farsbrød og lavede dem bare i halv størrelse. De var et stort hit og helt perfekt til en brunch buffet.

5. Teater med pigerne

I efterårsferien tog vi pigerne med i Bremen Teater til en forestilling med Motor Mille. De hyggede sig så meget og levede sig helt ind i forestillingen.

Gode ting jeg ser frem til

Selvom november ofte er den lille ubetydelige og kedelige måned mellem skønne oktober med efterårsferie og halloween og den dejlige julemåned med lys og festligheder, så har vi nogle hyggelige planer alligevel.

  • Rejse til USA og fejre både bryllup og thanksgiving

 

  • Holde Halloweenfest i Evas klasse

 

  • Spise lækker and på Mortens Aften

 

  • Gå i skoven og finde kogler og blade til dekorationer

 

  • Holde familie-filmaften

Har du nogle gode ting at se frem til i november?

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen