OM BLOGGEN

Kom med i køkkenet, kufferten og familieLIVET i al almindelighed

Hos mig kommer du med i køkkenet, hvor jeg, gerne sammen med mine børn, laver nem hverdagsmad til familien, lækre retter til vores gæster og skønne kager, desserter og snacks.

Du kommer med i kufferten når vi rejser ud og oplever verden og lærer vores børn om sprog, kultur og menneskelige værdier.

Du er inviteret med når vi holder børnefester, fejrer højtiderne og skaber minder i børnehøjde.

Jeg er glad for at du er her og jeg håber du bliver inspireret til nye aktiviteter med dine børn og din familie.

Jeg hedder Malene og er en helt almindelig kvinde, som lever et helt almindeligt liv med hund, mand og 2 børn i et hus i forstaden.

Jeg er også alt muligt andet, men først og fremmest er jeg MOR. 

Mine børn og min familie betyder alverden for mig.

Da bloggen havde 100-indlægs-jubilæum delte jeg nogle hemmeligheder om mig selv.
Du kan læse dem HER

Jeg er født og opvokset på den skønne sydhavsø Lolland og nød livet der, indtil jeg for 12 år siden rykkede teltpælene op og flyttede til vores smukke hovedstad.

Et par år senere mødte jeg Nat og i 2011 blev vi gift ved en smuk, men meget kort ceremoni på Københavns rådhus. Nat er fra USA hvilket er en af grundene til at vi ofte rejser til dertil. Det er skønt at have sin egen helt personlige lokalkendte guide med, når vi rejser rundt.

I 2012 fik vi Eva, som helt fra baby har været smuk, sej og stædig. Hun er sød og hjælpsom og fuld af gode idéer til kreative projekter. Hun taler flydende engelsk og sætter en ære i at være en god ven.

I 2014 kom dejlige Lea til verden. Hun er så småt ved at affinde sig med at blive en stor pige, efter en lang periode hvor hun nægtede at blive ældre. Hun er sød og kærlig og virkelig god til at give krammere.

1 2017 udvidede vi familien med skønne Luna, en god, fræk og børneelskende boxer-puggle blandingshund.

Jeg startede bloggen i november 2016 med en opskrift på apple crisp. Det var egentlig ikke meningen at bloggen skulle handle om mad, men jeg elsker mad og jeg elsker at eksperimentere, så det var uundgåeligt, at det (også) skulle gå den vej.

Følg med på Facebook eller på Bloglovin, så du ikke går glip af det nyeste på bloggen.

Scroll til toppen