Velkommen til mit univers

Jeg hedder Malene og er en helt almindelig kvinde, som lever et helt almindeligt liv med hund, mand og 2 børn i et hus i forstaden. Jeg er også alt muligt andet, men først og fremmest er jeg MOR. Mine børn og min familie betyder alverden for mig.

Jeg er gift med Nat, som er født og opvokset i USA. Nat flyttede til Danmark for at arbejde i starten af 2008. Det var vist meningen, at det skulle være midlertidigt, men et år senere mødte han mig og så blev han hængende i Danmark. Vi blev gift i december 2011 og en måned senere fik vi Eva. 2 år efter kom Lea til verden. For nylig har vi udvidet familien med en lille fræk hundehvalp, som hedder Luna.

Om bloggen

Vores familie, tegnet af Eva:

Nat: Ene hane i hønsegården. Har været min kæreste i 8 år og min mand i 5 af dem. Han er født og opvokset i USA, men har boet i Danmark i 9 år.

Malene: Kvinden bag bloggen. Ifølge Eva med langt brunt hår og iført grøn kjole. I virkeligheden har jeg mellembrunt pagehår og går sjældent i kjole.

Eva: 5-årig spilopmager med et smukt sind. Sød og hjælpsom og sætter en ære i at være en god ven. Og så taler hun (næsten) flydende engelsk, godt hjulpet på vej af daddy.

Lea: 3 år og familiens baby, som aldrig vil være stor. Hun elsker at være lillesøsteren og nyder at vi andre synes, at alt hvad hun siger og gør, er så nuttet.

Om bloggen

Her på bloggen skriver jeg (mest) om det, der ligger mig allermest på sinde; at skabe minder for mine børn. Jeg skriver om de temafester vi har holdt, ture og rejser vi har været på, kreative ting vi har lavet sammen.

Jeg startede bloggen i november 2016 med en opskrift på apple crisp. Det var egentlig ikke meningen at bloggen skulle handle om mad, men jeg elsker mad og jeg elsker at eksperimentere, så det var uundgåeligt, at det (også) skulle gå den vej.

Følg med på Facebook eller på Bloglovin, så du ikke går glip af det nyeste på bloggen.