Popcorn over bål

Som jeg tidligere fortalte, har vi lånt en ødegård i Sverige af min tidligere chef, hvor vi holdt noget af vores sommerferie. Det var lige så idyllisk, som jeg havde håbet på og vi har nydt at være nogle dage væk fra hverdagen.

På den smukke, fredfyldte naturgrund var der et fint lille bålsted, hvor vi flere gange har lavet bål. Vi har grillet vores aftensmad over bålet, lavet s’mores og ikke mindst, så har vi lavet popcorn over bål for første gang. Faktisk lavede vi popcorn over bål flere gange. Vi har fået en Popcorn Maker til test fra coolstuff.dk og den har vi haft meget hygge med. Den kan købes LIGE HER. Der er lige nu 20% rabat, så skynd dig ind og købe den.

Popcorn over bål

Jeg havde ikke forestillet mig, at det var så nemt at lave popcorn over bål, men det er bare lidt olie og majscorn i gryden og så hen over varmen. Der er heldigvis et langt håndtag på gryden, så man kan holde den over ilden uden at brænde fingrene. Min eneste anbefaling er at undgå at putte for mange popcorn i gryden ad gangen. Det havde vi ikke helt styr på første gang, hvilket resulterede i at popcornene væltede ud over kanten af gryden. Til stor morskab for pigerne i øvrigt.

Popcorn over bål

I det hele taget er det så hyggeligt med bål, at vores næste plan er at få et lille bålsted hjemme i haven. I så måske hvordan jeg lavede et lille improviseret bål i vores kuglegrill til Sankt Hans. Når vi får lavet et bålsted, så skal vi helt sikket have handlet mere hos Coolstuff.dk. Jeg har udset mig:

En PIZZASTEN så vi kan prøve at lave rigtig sprøde pizzaer. Den kan også bruges i ovnen, så det er jo helt fantastisk.

Vi skal helt sikkert have en KØLEBRØND til kolde drikkevarer, når vi sidder ved bålet. Jeg har set dem før, men jeg var ikke klar over at de var så billige.

Nat skal selvfølgelig have en STAR WARS GRILLTANG, som er formet som et lyssværd, både fordi han er mega fan og fordi den er skæg.

Popcorn over bål

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.