Postkort fra hjertet af Australien

Da vi landede i Alice Springs var det som at blive ramt af en mur af varme, som får selv varme, tørre Perth til at synes kølig. I hjertet af Australien er der endnu varmere og luftfugtigheden noget højere. Det siges at der er to årstider i den røde ørken; den tørre årstid og den våde årstid.

Hjertet af Australien

I hjertet af Australien får man det ’rigtige’ Australien. Der hvor verden startede og hvor tiden står stille, hvor man på nogle strækninger kan køre i dagevis uden at møde andre biler og hvor de få spredte byer mest af alt minder om spøgelsesbyer.

Vi har haft nogle skønne oplevelsesrige dage i den røde ørken. Vi har set den smukkeste natur og nogle af verdens vidundere. Det har været fantastisk at opleve.

Højdepunkter fra hjertet af Australien

I Alice Springs Desert Park så vi nogle af Australiens største kænguruer. Man måtte gerne gå hen til dem, men med deres størrelse valgte vi at holde pænt afstand.

Hjertet af Australien

På en restaurant i Alice Springs smagte vi både kængurukød og krokodillekød. Kængurukødet var så lækkert. Det smagte som en rigtig god mør oksebøf. Krokodillekødet faldt ikke rigtig i vores smag.

Hjertet af Australien

Hjertet af Australien

I Kings Canyon gik vi gennem bunden af en af kløfterne. Hold op, hvor var der bare smukt. Mange steder skulle vi krydse vandløbene og gå gå gennem floden, så det meste af turen gik vi i bare tæer. Vandet var så lækkert rent pg kølende på den varme sommerdag. 

Kings Canyon

Det absolutte højdepunkt var Uluru – Den kæmpe store sten ude midt i ingenting. Vi boede på et resort ikke så langt derfra og besøgte stenen både ved solopgang, solnedgang og midt på dagen og den er bare imponerende!

Uluru

2 kommentarer til “Postkort fra hjertet af Australien”

  1. Pingback: Børnefødselsdag med is i lange baner - Helt op til månen

  2. Pingback: Det skal du spise i Australien - Helt op til månen - Rejser

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen