Postkort fra Solskinskysten i Queensland

Vi har tilbagelagt 1700 km + det løse på et fantastisk smukt roadtrip fra Cairns i staten Queensland i det nordøstlige Australien ned langs solskinskysten til Brisbane.

Roadtrip Queensland

Roadtrip Queensland

 

Det var med en god portion nervøsitet fra min side at vi startede turen. Som jeg før fortalte måtte Nat forlade ferien og min søster har ikke kørekort, så der var kun mig som chauffør, hvilket jeg sket ikke havde forberedt mig på. Det lå ligesom i kortene hjemmefra at Nat skulle være chaufføren, jeg skulle tage mig af rejseplanen og min søster skulle være underholdningen på bagsædet.

Vi havde lejet en stor 4wd hvor der skulle være plads til 5. Plus to autostole og alt vores bagage. Jeg har hverken kørt med automatgear eller i venstre side af vejen før. Men det er gået over al forventning. Vi er kommet sikker frem, pigerne har været så gode og vi har oplevet en masse undervejs.

 

Hele ruten var fantastisk smuk med skiftende landskaber. Vi har kørt gennem bjerglandskaber, skovområder, langs vandet, åbne marker, øde landeveje, større byer og små landsbyer. Vi har kørt i høj solskin og silende regn.

Roadtrip Queensland

Roadtrip Queensland

Roadtrip Queensland

Vi har haft bilen i 9 dage, så hele ruten er ikke kørt i et stræk. Vi har haft masser af tid til pools, strand, legepladser, madoplevelser og hygge. Queensland har i det hele taget været fuld af kæmpe oplevelser for os alle fire. Jeg skal nok vende tilbage med det hele, når vi er er kommet hjem og har fået overblik.

Vi er nu rejst videre til sidste stop på vores rejseeventyr, inden turen går hjem til Danmark. Vi glæder os til at sove i vores egne senge, spise lidt bedre og sundere og have alle vores egne ting. Men allermest glæder vi os til at se daddy igen.

Men først venter store oplevelser i Sydney!

1 kommentar til “Postkort fra Solskinskysten i Queensland”

  1. Pingback: Fraser Island - Mødet med en vild dingo - Helt op til månen - Rejser

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen