Postkort fra Sydney, Australien

De allersidste dage af vores fantastiske ferie har vi tilbragt i Sydney. Sydney er som storbyer er flest. Den har sine egne unikke seværdigheder og så har den alt det, som andre vestlige storbyer også har. De samme fast food restauranter, samme tøjkæder, samme kaffebarer og en masse vejarbejde.

Sydney

Sydney er en flot by. Ingen tvivl om det. Men jeg er ikke imponeret. Om det er fordi vi lige kommer fra store oplevelser, fordi vi er trætte og ser frem til at komme hjem, eller fordi jeg bare ikke er storbypige ved jeg ikke.

Det har dog ikke været en dårlig oplevelse. Slet ikke. Vi har hygget os og set hvad byen havde at tilbyde os.

Vi har selvfølgelig set det imponerende Operahus, som er lige så storslået, som man oplever det i TV og billeder. Og selvfølgelig Sydney Harbour Bridge, som ligger lige ved siden af. Hele området ved havnen er virkelig smukt og har masser af caféer og souvenirbutikker.

Operahuset i Sydney

Sydney Harbour Bridge

Vores sidste dag i Australien var kold. Det er lidt mærkeligt at 22 grader er koldt, men det var overskyet og blæsende. Folk gik med jakker og lange bukser, nogle endda med huer og støvler. Vi brugte dagen på at se Wild Life & Sea Life Sydney Zoo. Jeg havde glædet mig mest til wild life-delen, men det var faktisk Sea Life som var mest interessant. Her fik vi set pingviner og en søko, som vi ikke havde set før.

Sydney

Sydney

Sydney

Nu er vi på vej hjem mod Danmark. Vi glæder os til at se Nat og Luna og til at fordøje alle indtrykkene fra rejsen. Der kommer mange flere rejseindlæg her på bloggen, hvor jeg deler vores erfaringer og detaljer fra rejsen og giver gode råd om at rejse i Australien.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen