Postkort fra tropiske Cairns

Vores ophold i Cairns blev ikke helt, som vi havde ønsket os det. Det blev herfra at Nat måtte rejse fra os og jeg havde ansvaret for at få pigerne, min søster og jeg selv sikkert videre på et 1700 km roadtrip efter vores 4 dage i Cairns, i en stor 4wd med automatgear, som jeg aldrig har kørt før og i den forkerte side af vejen, som jeg heller ikke har prøvet før og jeg var selvsagt lidt utryg ved situationen. Det er ingen hemmelighed, at jeg synes det var en svær situation og jeg var nervøs for at blive for overvældet af det hele og miste overblikket.

MEN selvom vi savner Nat helt forfærdeligt og at det er ærgerligt at vores drømmeferie fik ændret karakter, er der absolut ingen tvivl om at Nat skulle til USA. Det var det eneste rigtige, fordi hans far blev ramt af akut, alvorlig sygdom.

Cairns

På trods af at vi mangler Nat, holder pigerne, min søster og jeg modet og humøret oppe. Vi hygger os og vi har vi haft nogle kæmpe oplevelser i Cairns i regnskoven og på havet. Vi har set krokodiller og havskildpadder og især Eva har fået rykket sine grænser og udvist mod.

Højdepunkter fra tropiske Cairns

Vi havde en helt fantastisk tur med tog op i de 348 meter høje bjerge. Turen bød på den smukkeste udsigt til vandfald, tunneller og tropisk paradis. Vi skulle have taget turen ned fra bjerget med en Cable car, men den var desværre blevet lukket pga. uvejr natten forinden.

Cairns

Vi besøgte en krokodillefarm og fik set krokodiller helt tæt på i Hartley´s Crocodile Adventures. Både et lille show, som på billedet her og da krokodillerne skulle fodres. Vi var på en kort spændende bådtur på floden, hvor det vrimlede med krokodiller.

Cairns

Den største oplevelse var på The Great Barrier Reef, hvor vi var på heldagstur med Ocean Freedom. Vi var ude at snorkle blandt koraller og spændende fisk. Selv Eva fik vi overtalt til at  finde modet til at hoppe i havet. Hun fik kyndig hjælp af en af de søde piger på båden, som hjalp hende til at få en helt fantastisk oplevelse.

Cairns

Det var også i Cairns at min store smukke datter havde fødselsdag. Hun ønskede sig et pool party på sin fødselsdag, nu hvor det var første gang hun havde fødselsdag om sommeren. Vejret var ikke med hende og regnen stod ned i stænger fra morgenstunden. Vi blev enige om at vi godt kunne svømme i poolen, da det var varmt og vi jo ville blive våde alligevel. Men meget party blev der ikke ud af det. I stedet for tog vi på shoppetur og spiste på restaurant. Eva synes heldigvis at hun havde haft en dejlig fødselsdag.

Eva 6 år

5 kommentarer til “Postkort fra tropiske Cairns”

  1. Pingback: Postkort fra Solskinskysten i Queensland - Helt op til månen

  2. Pingback: Postkort fra Washington DC - Helt op til månen

  3. Pingback: Moreton Island - På samme tid den bedste og værste dag - Helt op til månen

  4. Pingback: Vores rejseår 2018 - Helt op til månen - Rejsetips og gode råd

  5. Pingback: Great Barrier Reef med børn - Helt op til månen - Rejser

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen