Postkort fra Washington DC

Lige nu befinder vi os i Washington DC, som så mange gange før. Nat er opvokset her og jeg har været her så mange gange, at det føles helt hjemligt at være her. Denne gang er vi her af den sørgeligste årsag af alle. Der er blevet holdt mindehøjtidelighed for min søde, rare svigerfar, som vi desværre mistede i januar, mens vi var i Australien.

Det var et smukt event og et fint farvel til en mand, der var elsket og beundret af så mange.

Washington DC

Georgetown Washington DC

Vi har selvfølgelig brugt en masse tid sammen med familien, men vi har også nået lidt sightseeing. Bl.a en tur til Mount Vernon, hvor USA’s føste præsident George Washington boede, en slentretur i hyggelige Georgetown og et kort besøg på National Museum of Natural History, som ville have været rigtig spændende hvis ikke pigerne mistede interessen og var sultne. Det gode ved Smithsonian-museerne i Washington er, at de alle er gratis, så man føler aldrig det er spild af penge, hvis man må gå inden man får det hele med. Man kan altid komme tilbage.

Mount Vernon Washington DC

Georgetown Washington DC

National museum og natural history

Det har været vores korteste ferie i USA til dato med kun 5 hele dage, men vi har fyldt dem med oplevelser, hygge og familietid. Pigerne har leget med de små kusiner og fået kvalitetstid med deres 2 bedstemødre og resten af familien. Vi har haft kolde, regnfulde dage og virkeligt varme dage. Det eneste minus er, at vi kom en uge for sent til blomstringen af de smukke kirsebærtræer, som Washington DC er så kendt for.

2 kommentarer til “Postkort fra Washington DC”

  1. Pingback: Kompensation ved aflysning eller forsinkelse af flyrejse - Helt op til månen

  2. Pingback: 16 tips til dit besøg i Washington DC - Helt op til månen

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen