Print selv – Skattejagt for mindre børn

Pigerne, Luna og jeg har haft den hyggeligste eftermiddag i skoven med en naturfinderjagt. Pigerne elsker at få den slags opgaver, som de skal løse og de gik til den med stor iver. Det er en fantastisk måde at nyde skoven på.

naturfinderjagt

Naturfinderjagt

I dag var pigerne lidt utålmodige, da vi gik i gang og ville bare finde det hele med det samme. Derfor startede vi med, at man kunne krydse fuglen af, hvis man fandt en fjer eller hørte en fugl synge. Der gik dog ikke lang tid, før en flok duer blev forskrækkede over Lunas tilstedeværelse og fløj op i trætoppene samtidig. Til pigernes meget store fornøjelse. Jeg havde mest travlt med at holde fast i Luna, så hun ikke prøvede på at flyve med dem.

I dag var reglen også, at billen kunne være et hvilket som helst insekt, man kunne finde. Og den gule blomst blev til hvilken som helst blomst.

Det eneste vi ikke fandt i skoven var kastanjer. Men jeg ved heldigvis hvor der er et kæmpe kastanjetræ i nærheden af hvor vi bor. Så i morgen går vi på kastanjejagt.

Print selv Den Store Naturfinderjagt

Hvis dine børn også er glad for opgaver og trænger til at komme ud i den friske luft, så kan du printe denne naturfinderjagt ud til dem. Den er lige til at gå til og reglerne finder man næsten selv på, så de passer til barnets alder og formåen.

Naturfinderjagt

Den store naturfinderjagt kan printes her

Vi fik også samlet en stor pose med gode ting fra skoven, Bl.a. grankogler, så vi kan lave mad til fuglene, når det bliver koldt (koldere!) Og blade, kviste og andre ting til efterårsdekorationer.

Naturfinderjagt

Naturfinderjagt

2 kommentarer til “Print selv – Skattejagt for mindre børn”

  1. Pingback: Tirsdagstanker #4 - Helt op til månen

  2. Pingback: Det glæder jeg mig til i Oktober - Helt op til månen

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen