Rundt i Dejlige Danmark

I foråret startede jeg en serie med gæsteindlæg fra nogle af Danmarks dygtigste rejsebloggere for at sætte fokus på smukke steder i vores dejlige Danmark

Jeg spurgte dem om deres anbefaling til deres yndlingssted i Danmark og hvad en god sommerdag var for dem. Og det har været en fantastisk rejse rundt i landet.

Vi har været med på slotsophold, i sommerhus og på vandreture i naturen. Og vi har besøgt både Jylland, Fyn og Sjælland, samt en masse øer rundt omkring i Danmark.

Jeg håber du kan finde inspiration til din næste tur ud i det dejlige danske sommerland. Læs mere herunder.

*****

Nationalpark Thy

Kirsten fra kimicontour.dk og hendes mand er så vilde med Nationalpark Thy at de har købt et sommerhus der. Her giver hun en masse forslag til hvad man kan se og opleve i og udenfor parken.

Dejlige Danmark. Nationalpark Thy

Vi ønskede os ro, frisk luft og masser af natur at færdes i på vores mange traveture med hunden. Det hele blev opfyldt til et 12-tal.

Toppen af Danmark

Betina fra komastaj.dk har været i Nordjylland med familien og fortæller om sit gensyn med Grenen, Skagen, Den tilsandede kirke og Råbjerg mile

Dejlige Danmark. Nordjylland

Og den perfekte sommerdag er for mig da også ved en strand ved den jyske østkyst – med mand og børn samlet, godt gang i grillen og kølig vin i glasset. Det er kvalitetstid.

Vandring i Odsherred

Helle og Toni fra afoot.dk holder meget af vandreture, både i udlandet og i Danmark. Deres yndlingssted er Odsherred med den smukke natur og Danmarks tredje højeste punkt.

Dejlige Danmark. Odsherred

Enten er vi omgivet af familie og/eller gode venner, og dagene fyldes med masser af god dansk hygge, der kommer pølser på grillen og der laves snobrød. Jamen, så kan vi ikke forlange meget mere.

Endagstur til de danske øer

Mads fra vejlenseren.dk og hans familie har gjort det til en tradition at besøge de danske øer om sommeren. Hvert år kommer der en ny ø på listen over besøgte øer. Her giver han sine anbefalinger til dig der kunne tænke dig at besøge Fanø, Samsø eller Fur.

Dejlige Danmark. De danske øer

Danmark kan noget helt specielt på alle årstider, men sommeren er ganske særlig i Danmark, når man kan mærke solens varme skabe liv og glæde over det hele. 

Bornholm, den dejlige ferieø

Jane fra janeaway.dk er, ligesom jeg selv, vild med Bornholm. Her giver hun tips til nogle af de små særlige steder, som du kan finde på Bornholm.

Dejlige Danmark. Bornholm

En perfekt sommerdag for mig er sammen med familie og venner i 25 graders varme, sol fra skyfri himmel, fugle der kvidrer og lyden af én, der slår græs et sted ude i det fjerne.

Idylliske Ærø

Helle fra helles-univers.dk holder allermest af at tilbringe sommeren på Ærø sammen med sin lille familie. Her kan du læse Helles bud på skønne naturoplevelser og sjove begivenheder på smukke Ærø.

Dejlige Danmark. Ærø

For mig er der ikke noget bedre end at holde ferie i Danmark, hvis ellers vejret arter sig. En dansk sommerdag er helt magisk.

Skønne weekendophold

Dennis og Jacob fra danesonvacation.dk er vilde med eksklusive weekendophold. Her giver de 3 bud på de bedste af slagsen på Sjælland, Fyn og Jylland. Du kan læse om Kragerup Gods, Hindsgavl Slot og Vejlefjord Hotel

Dejlige Danmark. Weekendophold

At være turist i eget land er en unik oplevelse, som byder på smuk natur, fantastisk mad og en masse seværdigheder, der er helt særlige for Danmark.

Smukke Møn

Henriette fra enfamiliederrejser.dk og hendes familie elsker ferierne på Møn i farmors sommerhus. Her kommer de helt ned i gear og nyder sommerhushygge og familietid. Her giver Henriette en masse tips til hvad man kan opleve på Møn.

Dejlige Danmark. Møn

Men lige så meget som vi elsker at komme ud i verden, så elsker vi også at være hjemme i dejlige Danmark – især når solen skinner og Danmark viser sig fra sin bedste side. Så er Danmark bare dejligst!

Mikroeventyr i naturen

Maria fra curlycamper.dk tilbringer sine ferier i naturen. I dette indlæg fortæller hun om mikroeventyr og giver tre forskellige bud på naturperler i Jylland.

Dejlige Danmark. Mikroeventyr

Jeg nyder at bruge sommeren sammen med min kæreste og familien i naturen. Fuglene synger, bladene rasler i vinden, havet bruser og solen varmer mine kinder. Det er dansk sommer – ikke for varmt, ikke for koldt.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen