Valentines Day

Glædelig Valentins Dag til alle jer, som også elsker denne fine romerske tradition. Jeg har altid elsket denne dag – også som single. Jeg synes, at det er så fint, at der findes en dag, hvor man fejrer kærligheden. Om det så er til sin partner, børn, forældre, veninder osv. Vi har brug for mere kærlighed i verden <3 Og det betyder jo ikke, at man ikke elsker hinanden og viser kærlighed alle andre af årets dage.

Selve fejringen er heldigvis ændret lidt i forhold til for mange hundrede år siden og jeg synes at England, USA, Australien osv. har fat i det rigtige – bortset fra den kommercielle del. Jeg kan godt forstå de mennesker som synes, at dagen er for kommerciel og som mener, at dagen kun er til for blomsterhandlernes skyld. Og jeg forstår også godt, at nogen fuldstændigt vælger at overse dagen. Til gengæld undrer jeg mig over dem, som højlydt er imod Valentins Dag og gør et stort nummer ud af at være så uromantísk som muligt lige den dag. Går man så rundt og er uvenner hele dagen, bare for at bevise sin påstand? Nå, mennesker er jo heldigvis forskellige.

Hos os starter vi dagen med at give hinanden søde kort og små gaver. I dag har pigerne fået kort fra både farmor og daddy og en lille plante fra mig. Og jeg har fået blomster og chokolade.

Pigerne (nok mest Eva) har brugt de sidste dage på at kreere fine kort til bedsteforældre og moster. Eva har også selv lavet nogle til mig og Nat og et enkelt til en ven fra børnehaven.

Valentins dag

Siden vi fik børn har Nat og jeg bestilt lækker mad udefra og spist i stearinlysets skær efter børnene er puttet. I år tog vi forskud og fejrede dagen i lørdags med en dejlig middag på restaurant og en god film hjemme på sofaen med bland-selv slik, da pigerne alligevel overnattede hos moster. Så i aften bliver det nok noget med at se film og holde i hånd, som så mange andre aftner <3

 

Malene

1 comment on “Sådan fejrer vi Valentins Dag”

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.