Sådan laver du hjemmelavede squishies

Der har været drama i både børnehave og SFO i den forgangne uge. Det helt store samtaleemne har selvfølgelig været nyheden om forbud mod de populære squishies. Og de tager det virkeligt seriøst, de små børn. Der er allerede utallige børn som, helt uopfordret og med alvorlige miner, har fortalt mig hvor mange squishies de har smidt ud, når jeg har hentet og afleveret mine børn.

Hjemmelavede squishies

Hjemmelavede squishies

Mine piger har ikke haft mange squishies sammenlignet med nogle af deres venner. Dels fordi de har så meget andet legetøj og dels fordi jeg syntes at de var alt for dyre. Men de har været glade for de få de havde og var lidt kede af at smide dem ud.

Så var det at jeg kom i tanke om, at jeg havde min helt egen kæmpe squishie. Nemlig min hovedpude. Efter at pigerne og jeg havde mærket på den og blevet enige om, at den var perfekt som squishie, kørte vi ud og købte en, som vi har fået lavet en masse squishies ud af.

Hjemmelavede squishies

Sådan laver du hjemmelavede squishies

Du skal bruge

Memoryskum
Saks
Maling, farve eller tusch

Vi var så heldige at Jysk havde tilbud på Wellpur hovedpuder, så vi fik en hovedpude til 160 kr. I skrivende stund har vi lavet ca. 20 squishies i forskellig størrelse og vi har ikke engang brugt halvdelen af puden.

Det er nemmest at dele puden op, enten med en brødkniv eller en stor skarp saks, og så finklippe med en mindre saks.

Vi har malet dem med fingermaling. som er beregnet til små børn og derfor ikke indeholder noget giftigt. De skal dog tørre i mindst 24 timer og de kan godt drysse lidt farve de første gange man maser dem.

Pigerne kunne selvfølgelig ikke vente på at de tørrede, så de har tegnet på nogle af dem med tuscher. De dækker ikke helt så godt som maling, men de bliver stadig fine.

Hjemmelavede squishies

Hjemmelavede squishies
Hjemmelavede squishies

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen