** Vinderen er fundet. Se lodtrækningen LIGE HER**

Det er enhver forældres skræk, at ens barn skulle blive væk fra en, når man er ude et sted. Vi gør selvfølgelig allesammen alt for at holde øje med vores børn. Men vi ved også hvor svært det kan være, hvis man har flere børn, som vil i hver deres retning.

Det er under alle omstændigheder vigtigt, at børn ved, at de ikke må gå med fremmede og at de ved hvad de skal gøre, hvis de ikke kan finde deres forældre. Vores piger ved, at hvis de bliver væk fra os, så skal de finde en medarbejder, hvis vi er et sted der har sådan nogen. I Zoo skal de finde en med zoo-tøj på, på Bakken skal de gå i en bod eller forlystelse for at bede om hjælp osv. Og ellers skal de finde en mor. Mødre er letgenkendelige for børn og i vores optik, det sikreste valg.

Men det skal jo også gøres nemt for disse mennesker at hjælpe. Eva kender vores adresse, men det hjælper jo ikke, hvis vi er mange kilometer væk hjemmefra, at hun kan fortælle hvor hun bor. I stedet får de armbånd på med vores telefonnumre, så kan en voksen hjælpe med at ringe efter os.

Der er heldigvis mange steder, som uddeler de her papirstimler, som man kan skrive på og klistre rundt om armen. Men der er lige så mange steder, som ikke har en kuglepen tilgængelig. Og hvis man ikke selv har en med, så er man lige vidt. Jeg har købt disse fine ID-armbånd hos Djuva og de er altså geniale! Pigerne får dem på, når vi er ude i sommerlandet, på store legepladser og andre steder, hvor der er risiko for at miste dem af syne. De skal også have dem på, når vi rejser. Jeg har derfor valgt teksten på engelsk.

Armbånd

Vind et ID-armbånd til dit barn

Det eneste du skal gøre, er at skrive en kommentar herunder, så er du med i lodtrækningen om et armbånd til dit barn. Teksten på armbåndet er helt valgfrit og der er flere fine farver at vælge imellem. Du kan finde inspiration til tekst hos Djuva.

Jeg trækker en vinder den 9. juli.

Armbånd

Vi har prøvet at ‘miste’ Eva to gange. Sådan da..

Første gang var i legeland. Pigerne fik som sædvanlig armbånd på og jeg fortalte dem, hvad de skulle gøre, hvis de blev væk fra mig. Mens vi legede i området for mindre børn, fandt Eva en lille pige at lege med og de ville gerne over i den anden ende af legeland. Eva fik lov til at gå med og 30 sekunder senere ringede telefonen. Det var fra informationen, hvor Eva var gået op for at sige, at hun var blevet væk. Så fik hun lige testet, at det virkede og at det var rigtigt, hvad jeg havde sagt.

Anden gang var til en lokal byfest. Eva mødte 2 veninder fra børnehaven og de legede gemmeleg lige i nærheden af alle forældrene. Nat havde set hvor Eva gemte sig. Alligevel hørte han et øjeblik senere oppe fra scenen, at Eva var blevet væk fra sin daddy og han kunne gå derop og hente hende. Om hun selv har henvendt sig til en medarbejder eller medarbejderen har opdaget, at hun stod alene bagved en vogn og har henvendt sig til hende vides ikke. Men Eva synes at hele situationen var ret sjov, så jeg er sikker på at hun ikke har været rigtigt ‘væk’.

Armbånd

For en god ordens skyld vil jeg lige nævne, at indlægget ikke er sponsoreret og at vi selv har betalt for pigernes armbånd. Djuva har været så flinke at sponsorere præmien til en heldig læser.

Malene

14 comments on “Sikkerhed i sommerlandet – Vind et ID-armbånd til dit barn”

  1. Åh en fin præmie. Det armbånd vil jeg rigtig gerne vinde til min 2-årige søn. Han er værre end en sæk lopper når vi er på legepladsen

  2. Endelig et flot bliv væk armbånd min mindste er godt nok 6 år men er væk på et split sekundet plejer og skrive på hans arm da det ikke kan falde af el lign men han syndes ikke det er så sejt med mors tlf nr op af armen når han har kort trøje på eller i skolen om mandagen for sprit tus er jo ikke bare at få af så han vil blive himmelhenrykt vis han fik sådan et her der også er sejt samtidig med det søger for han ikke bliver helt væk

  3. Sikke en fin præmie! Hvis jeg vinder skal det helt sikkert bruges på min datter. Dejligt at vide, at de har informationerne på sig i tilfælde af, at de skulle blive “væk”

  4. Som bedstemor på tur med barnebarnet er der altid en frygt for at guldklumpen bliver væk. Har prøvet det med min søn da han var lille. GRUFULDT !!!! Flot præmie som jeg håber at vinde……

  5. Sikke nogle fine og praktiske armbånd. Sådan et skal jeg helt sikkert have fat i til min yngste søn – han er hurtig som et lyn

  6. Det ville jeg rigtig gerne vinde til min pige på 4 år. Min største skræk, er at mine piger skulle blive væk for mig, når vi er ude i sommerlandet, så det ville være perfekt med et fint ID armbånd

  7. Sådan et armbånd er da genialt, jeg vil meget gerne deltage 🙂 Det er bestemt ikke sjovt at miste et barn og blive ramt af panik. Min nevø er en rigtig krudtugle og det ville være rigtig rart for alle i familien at kunne tage den lidt med ro, når vi er ude, i tilfælde af at han smutter fra os 🙂 Han bliver let distraheret og vupti, så er han stukket af, efter et eller andet spændende han har fået øje på.

  8. så praktisk. Jeg har oplevet adskillige gange i legeland mv. at miste vores barn af syne. Vi har tidligere skrevet telefonnummer på et klistermærke, som jeg har sat på ryggen, men dette vil være genialt og man kan altid have det i tasken til lige at sætte på.

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.