Snaphots fra vores halloweenfest

Vi holdt årets halloweenfest hos os i lørdags. En perfekt dag i uhyggeligt godt selskab. Vi havde inviteret 14 børn og deres forældre til en dag med uhygge, klam mad og sjove lege. Både børn og voksne var klædt ud og det er så fedt at folk gør så meget ud af det.

Eva har selv fundet på sit eget kostume. Hun ville have arme og ben ser ud som om de kommer ud af kroppen og en masse blod. Lidt en udfordring for mor her, som måske er lidt kreativ, men som overhovedet ikke kan sy! Lea ville være smuk fe-prinsesse, men ændrede det i sidste øjeblik til vampyr-heks-Elsa.

Halloweenfest udklædning

Jeg var klædt ud som kat. Jeg havde købt farvede kontaktlinser, men jeg kunne ikke få dem i, så i stedet for ond kat, var jeg en venlig kat. Vi havde også besøg af Hr. Skæg, en hovedløs mand, en leopard, Chucky, zombier, en del skeletter, hekse og pirater. Det var så fedt!

Halloweenfest udklædning

Mad til vores halloweenfest

Vi lavede lege for børnene hvor de skulle fiske efter ænder og vinde en lykkepose. Der var selvfølgelig en til hver. Og så skulle de slå piñataen i stykker for at få slik. Nat plejer at lave sin egen piñata, men i år havde han købt en færdig.

Vi serverede en masse klam mad. Bl.a flagermusvinger (hot wings), troldeben (kyllingelår), orme i blod (macaroni i tomatsovs) og stegt slange. Slangen er inspireret af hashtagmor’s slange på flødebund. En medisterpølse pakkes ind i bacon og steges i ovnen ved 200 grader i en time (vendes efter 30 minutter). Jeg har brugt rød peber som tunge og oliven som øjne. Ja og så lige et par oliven på halen, så blev det til en klapperslange.

Halloween slange I bacon

Der skal selvfølgelig også være en masse snacks og søde sager til en halloweenfest. Her er vores afskårne heksefingre. Du kan finde opskriften HER

Halloweenfest heksefingre småkager

Der var virkeligt klamme cigaretskodder. De er lavet af saltstænger med hvid chokolade, dyppet i små chokoladekugler og vores hjemmelavede orange glimmer.

Halloweenfest klam slik cigaretter halloween

Små spøgelser af marengs. Find opskriften på dem lige HER. Øjne og mund er lavet af smeltet mørk chokolade og sat på med en tandstik. Det er Eva og Lea som har lavet ansigter på spøgelserne.

Halloweenfest spøgelser marengs

Kan I huske jeg fortalte om den orange fangedragt som skulle være mit kostume, men som var aaaaalt for stor? Den blev udstoppet med pigernes bamser, fik en maske på og sat udenfor for at sprede uhyggelig stemning. Den sad i en lænestol i vores stue et par dage inden festen og jeg blev lige forskrækket hver gang jeg kom ind.

Halloweenfest Jack Skellington bød gæsterne velkomne til halloweenfest og heldigvis blev ingen skræmt væk.

Jack Skellington

Har du holdt halloweenfest? Eller deltaget i en?

Vil du gerne lave mad sammen med dine børn?

Få gode råd til de små kokke, mine bedste tips til at få madmodige børn samt nemme og inspirerende opskrifter direkte i din indbakke.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg straks mine egne børns yndlingsopskrifter.

Jeg lover at jeg ikke spammer dig. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst Powered by ConvertKit

2 kommentarer til “Snaphots fra vores halloweenfest”

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen