Temafest: Regnbuefødselsdag

Her er endnu et tilbageblik på tidligere fødselsdagsfester. Denne gang en regnbuefødselsdag, et tema som udsprang af regnbuekagen.

Invitation til fødselsdagsfest

Dørskiltet har jeg lavet ved at klippe en stor sky i hvid karton, lave huller med hullemaskine og sætte gavebånd i forskellige farver fast i hullerne.

regnbuefødselsdag

Udover regnbuekage havde jeg lavet et stort regnbuefrugtfad med vandmelon, galiamelon, ananas, grønne druer, blåbær og røde druer. Fadet er et stort stykke pap, pakket ind i stanniol. Jeg havde købt juicebrikker i rød, orange, grøn og lilla og så var der vandflasker med personlige etiketter.

regnbuefødselsdag

regnbuefest-7

Til alle små gæster var der en lille ‘Tak-fordi-du-kom’-gave. De indeholdt modellervoks, miniskumfiduser og et par chokolade guldmønter. Jeg havde købt modellervoks i Søstrene Grene og pakkede det ind i film, inden det kom i posen. Det symboliserer skyer, regnbuen og guldet, man kan finde for enden.

Fødselsdagsbarnet var selvfølgelig også i passende outfit!

Børnehaven til regnbuefødselsdag

Børnehaven kom til regnbuefødselsdag om mandagen og der serverede vi cup cakes med regnbuekrymmel om formiddagen. Til frokost fik de rugbrødsmadder med forskellig pålæg udstukket som hjerter, blomster og stjerner, hvilket var et stort hit på trods af at det var så enkelt. De fik også regnbuegrøntsagsfad med rød peber, gulerod, gul peber, broccoli, blåbær og røde druer. De to sidste fordi jeg ikke kunne finde noget egnet grønt i de rigtige farver.

Børnene fik også hver en vandflaske med personlig etiket med eget navn på.

 

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen