Tirsdagstanker #3

Søndagstanker, nu på en tirsdag. Jeg måtte indse, at jeg har så dårligt tid til at skrive noget som helst om søndagen. Vi har næsten altid en eller anden form for familieaktivitet i gang, og så er pigerne også startet til svømning søndag aften. Men jeg synes nu, at det er så hyggeligt at dele små øjeblikke fra hverdagen. Så nu satser jeg på tirsdag i stedet for.

Tirsdagstanker

I søndags var vi til Naturens dag. En virkelig hyggelig dag med dyr, åbne marker og snobrød i højt solskin. Forrige søndag var vi til økologisk høstfest og bar store poser med lækre økologiske grønsager, marmelade og honning med derfra. Gid alle søndage kunne være som dem.

Høstfest

Vi er lidt i sorg over at 7. sæson af Game of Thrones er slut. Den var simpelthen alt for kort og jeg kan næsten ikke holde ud, at vi skal vente i næsten to år!! Det bliver i sandhed en lang vinter.Vi har kastet os over 6. sæson af The Walking Dead, men jeg kan allerede fornemme, at der ikke går mange dage før vi har set den færdig. Hvad skal vi så se?

Eva har fået en rokketand! Hendes første. Det er virkelig stort for hende og hun er så stolt. Hun opdagede den fredag aften, da vi sad og spiste og vi har så brugt weekenden på at ringe til hele familien, så hun kunne fortælle det. Det lader til, at hun har glemt, at hun kort efter sin 4-års fødselsdag proklamerede, at hun aldrig ville have fødselsdag mere, for hun skulle i hvert fald ikke være stor og gå i skole og tabe sine tænder.

Man kan godt fornemme at efteråret er startet synes jeg. Det føles lidt køligere og lidt mere vådt, hvis det overhovedet er muligt efter den foregående sommer. Weekenderne har dog været gode. Sidste weekend hyggede vi os med vandlege i haven og is lavet af rabarbersaft.

Rabarberis

Forleden havde jeg et møde i nærheden af Nats kontor og da jeg var færdig lige ved frokosttid, var det jo oplagt at høre, om han havde tid til en frokostdate. Vi købte sandwich og spiste dem ved vandet. Det var så hyggeligt med sådan en spontan date midt på dagen.

Tirsdagstanker

Har du set at der er en Give Away på bloggens facebookside? Du kan vinde biografbilletter til hele familien, så skynd dig over og vær med! Samtidig kan du jo lige læse Evas oplevelse af hendes første biografoplevelse lige HER

 

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen