Tirsdagstanker #4

  • Nat har været på forretningsrejse siden torsdag og kom hjem sent i går aftes. Vi nåede lige at sige hej, inden han smuttede på arbejde i morges. Det er blevet nemmere efterhånden som pigerne er blevet ældre, men jeg vænner mig aldrig helt til at han er væk.

 

  • Til gengæld har vi så lavet en masse hyggeting henover weekenden, for ikke at savne daddy alt for meget. Bl.a. har vi holdt filmaften i dobbeltsengen, været på Burger King og så var vi på naturfinderjagt i skoven. Det var helt vildt sjovt og hyggeligt. Vi brugte et par timer på at gå rundt og finde ting og på at lege med Luna.

Naturfinderjagt

  • Min lille Lea har fået briller og hun er simpelthen så cute at se på. Jeg tog hende til øjenlæge for snart længe siden, da jeg synes, at hun var begyndt at skele lidt på det ene øje, især når hun var træt. Det var så lidt, at ingen andre end mig havde lagt mærke til det, men øjenlægen bekræftede mig. Lea er langsynet og derfor glider øjet lidt ind, når det bliver belastet. De første par briller hun fik, ville hun ikke gå med. Det var en kamp og hun smed dem og vred sig og ville bare ikke havde dem på. Nu har vi købt Lindberg briller, som er meeeeget dyre, sammenlignet med de første hun fik, men der er en verden til forskel. Hun går med dem hele dagen og er ret stolt af dem. Og så putter hun dem i deres etui, når hun skal i seng om aftenen.

 

  • Sidste weekend deltog Eva i Strong Viking Family Run, sammen med moster. Hold nu op hvor var hun sej. Det var hendes første løb og hun nød bare turen hele vejen og klarede alle forhindringerne – med lidt hjælp selvfølgelig. De er jo lavet til voksne.

Strong Viking

  • Eva har (endelig) tabt sin første rokketand. Den rokkede i 1,5 uge inden den faldt ud – med lidt hjælp fra en pædagog i børnehaven. Eva var så stolt, da jeg kom og hentede hende og hun lagde den fint under sin pude om aftenen, sammen med et fint kort til Tandfeen.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen