Tirsdagstanker #5

  • Vi er sat alle sejl til i slutspurten op til vores Halloweenfest på søndag.  Piñataen er blevet færdig og er fyldt op med slik og legetøj. Weekenden er gået med at lave dekorationer og pynte huset op.

 

  • Og så har vi fået lavet græskarlygter. Det var virkelig et familieprojekt. Selv Luna var med – mest til at spise græskarkerner. Eva og Lea tegnede selv hver deres græskarlygter i år. Lea fik lidt hjælp, men Eva tegnede selv og den blev altså virkelig god og skræmmende. Hun har talent den pige 😉

Halloween græskarlygter

  • Efteråret er kommet bag på mig i år. Måske er det fordi jeg har fokuseret for meget på vores ferie til Tyrkiet, at jeg ikke har fået vintertøjet klar. Lige nu går pigerne i deres jakker fra sidste år, som de kun lige nøjagtig kan passe. Vi må snarest muligt på shoppetur!

 

  • Jeg bliver hele tiden overrasket over hvor stor Luna er blevet. Den lille bitte hvalp vi hentede for 5 måneder siden, og som bare skulle blive en mellemstørrelsehund, er blevet så stor som en labrador. Ikke at det gør noget, for hun er stadig en dejlig hund. Men det er hvad der sker, når man får en blandingshund. Men kan ikke regne med at det bliver en mellemting mellem forældrene. Luna slægter ihvertfald sin boxer-mor på.

 

  • Svigermor har meldt sin ankomst og kommer på juleferie hos os. Det bliver simpelthen så hyggeligt. Til jul er det 1,5 år siden vi har set hende, så det bliver så stort. Især for pigerne! Og jeg synes det er fantastisk både at have en ekstra gæst til den allerførste juleaften i vores hus og en ekstra voksen til at underholde børn, mens jeg pakker til vores Australien-rejse.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen