Tirsdagstanker #6

 • Så kom vi langt ind i november inden jeg fik set mig om. Jeg synes tiden flyver ualmindeligt stærkt for tiden. Vi rejser til Australien i næste måned og jeg synes der er 1000 ting at gøre inden da.
 • Vi har lige holdt en fantastisk Halloween-fest og inden længe skal vi have huset fuld af gæster igen. Det er nemlig Thanksgiving i næste uge og som halv-amerikansk familie, så skal det jo også fejres og jeg glæder mig. Det er simpelthen så hyggeligt. Jeg skrev lidt om vores Thanksgiving sidste år LIGE HER

Luna på stranden blog

 • Sidste weekend var vi en tur på stranden hvor især Luna havde en fest. Hun er en rigtig vandhund og nyder at plaske rundt i vand. Om det så er en vandpyt, en balje eller i havet. Lea havde taget badedragt og svømmebriller frem og havde en lille krise over sin tarvelige mor, som syntes det var lige koldt nok til en svømmetur.
 • I år er der bøger i toppen af min juleønskeseddel og jeg håber, lidt optimistisk, at få læst mindst én bog, mens vi er i Australien. Jeg ønsker mig Sjælehenteren af Katja Berger. Det er ikke en genre jeg normalt læser, men den har fået virkelig gode anmeldelser og så kender jeg forfatteren. Det er jo gode grunde til at få den læst.
  Den anden bog jeg ønsker mig er Skyggemand, som min seje fætter har skrevet. Hans første bog, Flugtrute: Østersøen, var fantastisk velskrevet, så jeg har store forventninger. Begge bøger kan købes LIGE HER [reklamelink]
 • Hvad er din holdning til at bede om en doggy bag, når du er på restaurant? Line fra Mad-til-mor.dk har lige skrevet et rigtig godt blogindlæg om lige præcis det. Line brænder for at mindske madspild og arbejder med emnet i sit journaliststudie. Personligt håber jeg på en holdningsændring på restauranterne, så det, også i Danmark, bliver helt naturligt at få den mad, man selv har betalt for, med hjem. Giv dit besyv med på Lines blog.

Biografen

 • Vi har været i biografen hele to gange i den foregående weekend. Min søster inviterede pigerne på overnatning fredag, så Nat og jeg øjnede straks chancen for en date night. Det blev så til en tur i biografen, hvor vi så Jigsaw. Lørdag hentede vi pigerne og moster og tog i biografen igen for at se Den Utrolige Historie Om Den Kæmpestore Pære. Det var Lea første biografoplevelse og hun nød det hele vejen igennem.

4 kommentarer til “Tirsdagstanker #6”

 1. Jeg håber, at I får en fantastisk tur til Australien 🙂
  Og jeg ville ønske, at vi havde amerikanske aner i familien….jeg drømmer om, at opleve landet rigtigt en dag 🙂

  1. Tak skal du have <3 Jeg kan varmt anbefale rejser til både USA og Australien. Begge er fulde af gode og anderledes oplevelser.

 2. Åh, gid jeg skulle fejre Thanksgiving i år! Jeg har tidligere boet i USA og har også familie der, og det er absolut min yndlings højtid, derfra. Håber I får en rigtig god dag og også en god tur til Australien, når den tid kommer! (:

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen