Tirsdagstanker #7

Glædelig 2. juledag derude. Jeg håber I har haft en dejlig jul med dem I elsker allermest.

December har været lettere kaotisk hos os. Pigerne har været syge på skift og har sammenlagt været i børnehave i en uge. Heldigvis var den ene af dagene, den dag Eva skulle gå Lucia. Det har hun glædet sig til meeeeget længe og både hun og jeg ville have været kede af at gå glip af det. Der er ikke meget, der er smukkere end små børn i et luciaoptog og jeg tuder hver gang jeg ser det. Det gjorde det ikke bedre at se mit eget barn med rank ryg og julelys i hænder og øjne. Jeg var ved at revne af stolthed!

Jul 2017

December har også budt på besøg af min svigermor, som ankom en uges tid før jul og som lige er taget afsted i dag. Det har været dejligt at have besøg. Vi har ikke set hende i 1,5 år, så pigerne har i den grad nydt selskabet.

Selve juleaften holdt vi herhjemme og det var virkelig hyggeligt. Min mor stod for andesteg og tilbehør, så jeg bare skulle stå for risalamanden. Jeg er fuld af taknemmelighed over ikke at stå med det hele, efter hele huset har været væltet af sygdom i en længere periode.

Jul 2017

Jeg fik så mange fine gaver, men de allerbedste var de hjemmelavede. Eva og Lea havde lavet gaver i børnehaven til Nat og mig. Jeg elsker at se deres øjne stråle af stolthed, mens de venter på at deres gaver bliver pakket op. Det betyder så meget mere end indholdet. Nat havde lavet et forklæde til mig med pigernes håndaftryk på. Det er SÅ fint og jeg glæder mig til at bruge det. Mine forældre gav os et nyt sofabord, som min far selv har lavet. Jeg er vild med det, fordi det er helt unikt og jeg ved at min far har lagt mange timer, kræfter og kærlighed i det bord.

Jul julegave

Nu er julen overstået for os og Luna er taget på ferie hos mormor og morfar. Det var ikke uden gråd (fra pigerne) at hun tog afsted, men vi ved heldigvis at hun er i de bedste hænder og kommer til at hygge sig. Dagen i dag har stået på kuffertpakning og vi er helt klar til vores store rejse i morgen. Jeg glæder mig til at svare JA!, når Lea for 20. gang på 20 dage spørger “Er det i dag vi skal til Australien?” så snart hun slår øjnene op.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen