Tirsdagstanker #9

Som så mange andre er vi også ramt af hoste, snot og feber hjemme hos os. Jeg troede ellers vi havde taget vores tørn i december. Alligevel har den sidste tid været fuld af fest og fejringer.

Preston Beach

Der var knap så meget fest over det da Lea havde fødselsdag i går. Hun startede med feber søndag eftermiddag, så hun var lidt slatten på sin store dag, men hun forsøgte alt hvad hun kunne at holde humøret oppe og vi fik fejret hende med pandekager og sang til morgenmad og chicken nuggets til aftensmad. Hun havde ellers sagt, at når hun blev 4 år, så stoppede hun med at kunne lide nuggets, til fordel for tomater og ost, som storesøster kan lide. Lad os se om det holder stik. Tænk at min lille baby er allerede 4 år. Hvor er det vildt!

På søndag holder vi fødselsdag for familie og venner, så der satser vi på at alle er friske igen.

I lørdags var vi til mpg-fest med overnatning hjemme hos moster. Det var en super hyggelig aften med hjemmelavet pizza, is med masser af pynt og lækre snacks. Eva havde sang nr. 3 som favorit allerede inden konkurrencen gik i gang. Kun fordi hun hørte at den handlede om søstre som elsker hinanden. Det får da mor-hjertet til at smelte.

mpg-fest

Fik I fejret Valentins Dag i sidste uge? Hjemme hos os går vi all in. Vi havde alle 4 lavet kort til hinanden. Pigerne fik hver en langstilket lyserød rose og jeg fik en flot buket blomster og lidt chokolade. Om aftenen passede min mor pigerne, så Nat og jeg kunne tage ud at spise og i biografen.

Læs her om vores Valentins Dag sidste år

Kender I det at selvom man lige er kommet hjem fra ferie, så kan man næsten ikke vente på den næste? Jeg er stadig helt høj efter vores rejse i Australien, og selvom vi har 3 planlagte rejser i foråret og sommeren, så er der stadig plads til drømme. Jeg faldt for nylig over rejsesiden Eliza was here [reklamelink]. Hold nu op nogle lækre destinationer, hvis man gerne vil lidt væk fra de mest turistede steder.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen